Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasqa

wynik testu....

Polecane posty

Gość natasqa

zrobilam test ciażowy, stosunek odbyl sie 24.06, test wykazal ze nie jestem w ciąż. Na ulotce nie bylo informacji kiedy moge go zrobic. Czy moge zaufac wynikowi????

Gość tessst
Jestes kobieta z przyszlosci? 24.06 bedzie w niedziele :D

test robi się najwcześniej w dniu spodziewanej @ o czym zawiadamia ulotka, której oczywiście nie przeczytałaś :O

Gość natasqa
sorry stosunek mial miejsce 17.06:P

Gość rozpuszczalska
a okres kiedy ma sie planowo pojawić? poczekaj do tego dnia

Gość tessst
Po pierwsze: za wczesnie na test, po drugie: albo nie przeczytalas dokladnie ulotki, albo jakis trefny ten test ciazowy.

Gość smallgirl
U mnie doszlo do kontaktu 14.06 dzis zrobilam test i wyszedl negatywny.Chyba troche za wcześnie....ale nie czuje intuicyjnie zebym mogla byc w ciązy.Pozatym troche czuje z lewej strony jajnik.

Gość pachnie
ten jajnik? ;-)

Gość fallon
test podobno jest wiarygodny po 7 dniach od zbliżenia jednak z doświadczenia wiem ,że ewentualny wynik pozytywny będzie słaby i nie będzie wiadomo ,czy test został wykonany poprawnie i jaki właściwie jest wynik , dlatego lepiej poczekać....... jeśli zbliżenie było 17.06 ,to zrób 1.07 ,a nalepiej poczekaj do dnia 7 dni po spodziewanej @...

Gość smallgirl
A ja kiedy powinnam zrobic?ja jesli doszlo do kontaktu 14.06 czy dobrze bedzie jak zrobie 27.06

Gość tessst
Smallgirl, wynik testu bedzie niepewny. Tzn jesli wyjdzie dodatni, to ciaza jest, jesli ujemny - ciazy nie ma lub jeszcze jest za wczesnie na jej wykrycie. Ze tak za ngLka powtorze.. zaczekaj do 3 tyg od stosunku, zanim sie przejmiesz wynikiem.

Gość fallon
im później tym lepiej... ja zrobiłam w ok .1.5 tyg ciąży -więc po ok 10 dniach i wyszła jedna kreska mocna , adruga słabiutka -w efekcie nie wiedziałam czy test wyszedł ,drugi zrobiłam ,po 2 tyg od początku spodziewanej@ i miałam mocne 2 krechy... i najlepiej robić rano.. właściwie czy mocne czy słabiutkie jeśli są dwie krechy to wynik jest pozytywny.... jeśli po tyg nie ma 2 krech to negatywny( musi być jedna kreska)

Gość smallgirl
co?tak długo?o nie ja zrobie w środe...mam nadzieje,ze nie jestem.A czy ty tez mialas takie lekkie skurcze podbrzusza?jkurcze niepotrzebnie odstawilam tabletki...teraz nie wiem kiedy mam miec okres .Jak nie dostane do końca miesiąca to ide do gina.

Gość fallon
możesz zrobic też badanie krwi w laboratorium.... 100%