Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka32

okazywanie szacunku

Polecane posty

Gość dorka32

W jaki sposób okazuje się szacunek wobec drugiej osoby ?

Gość tiriririri
:O

Gość Kwach Stalinski
np.widzisz kogos starszego w tramwaju(kobiete,mezczyzne)to ustepujesz mu miejsca.Obojetne czy jestes mezczyzna czy KOBIETA.Kobiety niestety prawie nigdy tego nie robia tak jakby ich ta zasada nie dotyczyla... Mowienie dzien dobry-a wiecie kto komu i kiedy?

Gość dorka32
Opowiem pewna historie i powiedzcie mi czy to brak szacunku: koleżanka przyjechała dzisiaj do moich dzieci ze słodyczami na zakończenie roku szkolnego. Doszło do wymiany zdań, gdyz ja nie kupiłam nic jej dziecku tylko posłałam smsa z gratulacjami. Po jej wyjeżdzie wsiadłam do samochodu, pojechałam kupić czekoladę itd. i zawiozłam do jej domu. Niestety nikogo nie było. Zostawiłam przy drzwiach i zedzwioniłam do jej syna. Niestety nie odbierał komorki. Zostawiłam wiadomośc że to od nas i posłalam również sms koleżance. Ona mi zarzuciła że to brak szacunku i kultury z mojej strony, bo wiem, że jej matka kiedys tez zostawiła pieniądze w skrzynce pocztowej i pojechała i wiedziałam że to ja zdenerwowało. Tak przyznaje że o tym wiedziałam, ale uważam że ja nie zrobiłam nic co by oznaczało brak szacunku lub brak kultury. Co wy sądzicie?