Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrrrrka

Czy któras z was ma jakis patent na nauczenie faceta...

Polecane posty

jak tak sobie rozmawiacie to mnie się przypomniała taka tam oferta szkoleń :-D . REWELACYJNA OFERTA SZKOLEŃ DLA PANÓW! > Kurs przysposobienia do życia w społeczeństwie dla mężczyzn - szkolenie otwarte. . > Tematy zajęć: > 1. Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym > 2. Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów > 3. Ty tez możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko) > 4. I ty możesz prasować > 5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie > 6. Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem slajdów > 7. Zalety oddawania zepsutych urządzeń elektrycznych do punktu napraw - Ty a elektryczność > 8. Nowoczesni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku > 9. Szkola przetrwania I - smażenie jajka sadzonego > 10. Szkola przetrwania II - mycie podłogi w łazience > 11. Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczna klęską > 12. Ty: słaba pleć > 13. Powody dla których zakłada się nowa rolkę papieru w toalecie, gdy poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami) > 14. Techniki walki ze snem po stosunku > 15. Techniki relaksacyjne i sposoby zaśnięcia mimo ze by się chciało... > 16. Jak opuszczać deskę klozetowa - krok po kroku !!!!!!!! > 17. Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem > 18. Jak pozbyć się chęci wyglądania młodziej niż własny syn - triki i > propozycje > 19. Cel możliwy do osiągnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu > 20. Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu baka > 21. Prawdziwi mężczyźni tez pytają przechodniów o drogę, gdy się zgubią > 22. Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka > 23. Twoja odzież (II) - do czego służy szafa > 24. Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudna bieliznę > 25. Pralka. Wielka nieznajoma > 26. Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na ubrania > 27. Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach > 28. Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki > 29. Rozwój zdolności motorycznych - mycie wnętrza garnka > zmywakiem i płynem do naczyń > 30. Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli) > 31. Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść herbatników w łóżku .

i żeby nie było że tendencyjnie ;-) to : . A TAKŻE NOWA REWELACYJNA OFERTA SZKOLEŃ DLA PAŃ! > Kobiety sądzą, że wiedzą wszystko. My jednak oferujemy następujące kursy dla kobiet: > > 1. Cisza - Ostateczna Granica: Czego Żadna Kobieta Jeszcze Nie Osiągnęła. > 2. Nieznane Strony Bankowości: Posiadanie Oszczędności. > 3. Imprezy: Jak obejść się Bez Nowych Strojów. > 4. Zarządzanie Mężczyzną: Prace Domowe Mogą Poczekać Do > Zakończenia Meczu. > 5. Etykieta łazienkowa > I: Mężczyzna Również Potrzebuje Miejsca w Szafce. > II: Jego Maszynka do Golenia Jest Jego (lub specjalna polska wersja: Jego Maszynka do Golenia Nie Jest do Golenia Nóg). > 7. Umiejętności Komunikacyjne > I: Łzy - Ostatnia Deska Ratunku, Nie Pierwsza. > II: Myślenie Przed Mówieniem. > III: Osiąganie Celu Bez Brzęczenia. > 10. Bezpieczne Prowadzenie Samochodu: Umiejętność, którą MOŻESZ nabyć. > 11. Umiejętności Telefoniczne: Jak Odłożyć Słuchawkę. > 12. Wprowadzenie do Parkowania. > 13. Zaawansowane Parkowanie: Parkowanie Tyłem. > 14. Zatrzymywanie Wody w organizmie: Fakt czy Tłuszcz. > 15. Gotowanie > I: Powrót do Bekonu, Jajek i Masła. > II: Otręby i Torf Nie Służą do Konsumpcji Przez Ludzi. > III: Jak Nie Narzucać Swojej Diety Innym Ludziom. > 18. Komplementy: Przyjmowanie z Wdzięcznością. > 19. Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego: Problem Twój... Nie Jego. > 20. Taniec: Dlaczego Mężczyźni Tego Nie Lubią. > 21. Strój Klasyczny: Noszenie Strojów, Które Już Masz. > 22. Kurz: Nieszkodliwe Zjawisko Dostrzegane Tylko Przez Kobiety. > 23. Integracja Prania: Pranie Wszystkiego Razem. > 24. Olej i Paliwo: Twój Samochód Potrzebuje Obu (nie tylko odświeżaczy powietrza). > 25. Pilot do TV: Tylko Dla Mężczyzn. > 26. Przygotowanie do Wyjścia: Zacznij Dzień Wcześniej

Gość obserwatorrrrrka
---> Jo24 to ja poprosze namiary na ten kurs ;) wśle swojego faceta ze dwa razy (dla pewności;) )

Gość obserwatorrrrrka
sama tez pojde na szkolenia dla pan, z 10 razy, dla pewnosci :D

Gość obserwatorrrrrka
drogi podszyswaczu oczywiście ;) juz pędze 🌻

Gość sprzątaczka
wy tu się kłócicie o dechę, którą można sobie samemu podnieść lub opuścić w zależności od potrzeby, ale nikt nie pisze o pozostawianych zasranych kiblach i to najczęściej przez ludzi z wyższym wykształceniem, którzy przychodzą do pracy w najdroższych ciuchach, zlani najlepszymi perfumami, aktórzy nie potrafią pozostawić po sobie czystości. I oto jest najbardziej pasujący temat na erotyczne forum.

są już sedesy z wtopionymi wzorami w muszli,podobno swietnie swrog czasu sprzedawaly sie takie z wtopioną muchą....okazalo się, że sa podobno skuteczne

Gość ja za każdym razem
jak mój były zostawiał deske w górze wołałam go i zmuszałam do opuszczenia jej ;) potrafiłam go nawet w nocy w tym celu obudzić :D po paru razach sie nauczył ;) powodznia babeczki

Gość wex
nie macie nic ciekawszego na tym EROTYCZNYM forum?