Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka_20

Zbyt częsty sen... Co ze mną nie tak??

Polecane posty

Od ok dwóch tygodni, dzień w dzień wstaje o 7, przychodzę o 15 i o 15.30 ląduje w łóżku, bo czuję się bardzo senna i zmęczona. Wstaje o 18.30-19 i tak jest od kilku dni pod rząd. Później o 23 idę spać i śpię do rana. To chyba nie jest normalne, mój chłopak mówi, że jego kumpel też dużo spał i okazało sie że ma problemy z sercem. Co o tym myśleć?? Dodam, że nie mam depresji jedynie ostatnio troche stresu związanego z sesją, zostały mi dwa ostatnie egzaminy a ja zamiast uczyć się to śpie. Może coś poradzicie?? Dziękuje z góry za odpowiedzi. Ps. Kawa mi nie pomaga, po niej równie dobrze mogę zasnąć.

Gość kijaneczkan
ja tez tak mam, ale mialam przez 3tyg ostra jazde w pracy. Przyczyny moga byc takie: meczaca praca ( stres ), cukrzyca, ciaza... u mnie bylo to przez prace.

Gość tez mi sie nasunęła myśl ze
moze to byc cukrzyca :O

ja tez tak mam ze caly czas mi sie spac chce:( ale mam problemy z sercem( za duze cisnienie) i moze dlatego:( ale chce mi sie spac przez pogode:(

Gość kijaneczkan
a no wlasnie, teraz czesto zmienia sie pogoda i to tez moze byc powod

Też myślę, ze to ta pogodsa na mnie działa. Ale jak mi mój boy powiedział o tym koledze to zaczełam się martwić:(

Gość też śpiąca
To może być cukrzyca jak ktos napisał, a może byc tez anemia - tak jest u mnie. Jestem kobieta konkretnych kształtów i okazało się, że mam anemie i to jest przyczyna mojego zmęczenia. A ja do tej pory myslałam, że anemik to taki watły chudy ktoś. :) Zeby uspokoic swoe niepewności zrób badania krwi - cukier i żelazo i bedziesz juz wiedział czy tam cos jet czy jest ok. Bo pogoda to rzeczywiście wykańcza i to może tylko to, czego Ci życzę

Gość zbadaj tarczyce

Cukrzyca(jezeli chce ci sie dodatkowo pic) anemia problemy z tarczycą (produkuje wazne hormony) brak witaminek