asiaaaa 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 uprawialam zchlopakiem petting i czy jesli on dotkal swa reka penisa a potem wlozyl mi palec to moge byc w ciąży?? tylko ze ja jestem dziewica ,i niewiem czy ją palcem przebil. co prawda troche mnie bolalo ale nic niekrwawilam.albo czy moge zajsc w ciaze jesli chlopak byl bez majtek a ja w majtach i mnie pocieral? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze tak Napisano Czerwiec 22, 2007 przeciez plemniki przeskakuja swobodnie przez majtki, spodnie i reczniki. Bierzesz sie za seks i nie wiedzialas o tym??? :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapucha Napisano Czerwiec 22, 2007 żal :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glut Napisano Czerwiec 23, 2007 Bzdura. Robicie z dziewczyny glupia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi-mo-mu Napisano Czerwiec 23, 2007 Ojj Dziecko! Na początku weź sobie poczytaj o sexie i dorośnij do tego :) po drugie jest to prawie niemożliwe. Plemniki nie przeskoczą Ci przez majtki jak pisze złośliwy kolega a co to palców ... tak mógł przebić błone dziewiczą i wcale nie nusiałaś przy tym krwawić. Plemniki goną przeważnie w normalnym środowisku więc nie ma większej możliwości że Cię zapłodnił. Po za tym jak nie miał wytrysku to już wogóle są szanse bardzo małe. Następnym razem się powstrzymaj jeśli nie wiemy co i jak oki ?? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaaaa 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 zdania na ten temat są podzielone wiec moze jakis specjalista sie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach