Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luciolajola

Prezent na wesele dla kolezanki

Polecane posty

Gość luciolajola

Witam, Mam problem z wyborem prezentu dla mojej koleżanki. Prezentu śli\ubnego. Nie chcę jej kupować pościeli, żelazka, czy garnków... Jesteśmy raczej wyluzowane i chciałabym aby to było coś nie tak przyziemnego i poważnego, ale też stosownego. Prezent raczej drobny i niedrogi ma być, tak do 100, lub z kawałkiem zł. Jeśli ktoś ma jakiś pomyśłto proszę wpisujcie!!:)

Gość szokii
chocby nie wiem jak fajny byl prezent, ja bym wolala dostac to 100 zl i sama je wydac na cos co chce lub potrzebuje

Gość luciolajola
hmmm...mówisz? lepiej dac jej kase?...ale to takie...takie...banalne...no nie wiem jak to nazwać...

Gość ele
a olu dniowe jest to wesele? 100 zł to mnie sie wydaje mało;-/

Gość mozekjfs
Może jakieś dwie piękne filiżanki?

Gość luciolajola
wesele 2 dniowe, ale ja bede tylko jeden dzień. Filiżanki to dobry pomysł:) podoba mi się:) Jednak wolałabym dać prezent, żeby jakos tak pamietała mnie potem

Gość luciolajola
no niestety tak koło 100 mogę wydać, konczyę właśnie studia, nie pracuję, chociaż bardzo bym chciała wydac więcej :P

a,wiem :) te myszy mnmie naprowadziły. Polecam obrazki Krzysztofa Iwina. Są w różnych rozmiarach,taki największy nie jest drogi,a świetnie zrobiony. I ma własnie takie w stylu slubnym-np dwie żaby,albo para pajacyków jak ślubne zdjęcie retro.. Ciężko to opisać,lepiej obejrzeć,bo z opisu jakoś niezachęcająco :/ można wybrac obrazek z parką (o,koty np) albo dwa-odzwierciedlający Jego i Ją... www.malarska.com

Gość luciolajola
porządne sztućce są drogie...:( Ale dzięki za pomysły naprawde! piszcie co wam przyjdzie do głowy.

Gość luciolajola
KaleidoStar:) no też niezły pomysł taki obraz!:)

Gość luciolajola
ale nieee, niee olivia, właśnie nie chce pościeli i garnków kupować :)

polecam dlatego,że sama mam kilka i jestem zachwycona. I jak ktoś tam w księdze gości napisał-one naprawdę uzależniają :)