Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jutro randka co robić

JAK ZAINTERESOWAĆ FACETA ŻEBY POSZEDŁ ZE MNĄ NA DRUGĄ RANDKĘ?

Polecane posty

Założyłam już wcześniej taki topic ale próbuję jeszcze raz bo randka coraz bliżej, a tam było pełno podszywaczy! Jutro mam pierwszą randkę z nowym facetem na którym BARDZO mi zależy (bardziej niż kiedykolwiek). Jakie macie rady, żeby się udało? Chciałabym go jakoś oczarować, sprawić żeby znowu chciał się ze mną spotkać. Na pewno jest tu na forum mnóstwo dziewczyn, które świetnie sobie radzą w takiej sytuacji - jaki jest wasz sekret? Rad od chłopaków zresztą też chętnie wysłucham!

Przede wszystkim nie starac sie za bardzo;) Trzeba byc po prostu soba. Spodobasz sie- OK, nie spodobasz sie-tez OK;) Nie ma co udawac

Gość mis kolabor
Dlatego nastolatki nie powinny chodzic na randki tylko siedziec z nosem w ksiazkach. Jestes niedojrzala emocjonalnie do zwiazku i sobie to wbij do glowy. Zeby taka idiotka byc.... udawaj przed nim kogos kim nie jestes, zeby tylko sie zgodzil na druga randke... a pozniej jak zobaczy jaka jestes naprawde to Cie oleje. Pustak

Gość niewidomy jaszczomb
Ciekawe...bardzo Ci na nim zalezy a nawet na randce nie byliscie? haha Pewnie ma fajne zdjecie na fotce:P

A tak w ogole to moze jak go spotkasz \"na zywo\" to wcale nie bedziesz chciala go oczarowywac;):D

Gość Facet poznany w necie
Facet poznany w necie, jak mniemam?

O co chodzi? Znam go już od jakiegoś czasu z widzenia. Mówiliśmy sobie \"cześć\", to wszystko. Bardzo mi się spodobał, a ja mu chyba też, bo poprosił naszego wspólnego znajomego o mój numer telefonu :)