Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić zeby nie

co zrobic zeby nie zwymiotowac?

Polecane posty

Gość co zrobić zeby nie

j.w :(:(:(:(

Gość bhu
a w jakiej sytuacji

Gość co zrobić zeby nie
ogólnie jesem w 9tc :( nie chce jeszcze mamie powiedzieć, aona juz się domyśla nie moge dzis wieczorem znów zwymiotować.... teraz pije mięte niewiem czy to cos pomoze :(

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sucharek bez soli

bylas juz u gina? jezeli nie to wybierz sie i popros o cos na mdlosci mi przypisal czopki, bez nich zyc nie moglabym, ani na miasto wyjsc...

Gość co zrobić zeby nie
nie jeszcze nie byłam :( boję sie wizyty i jego reakcji ... i wogle :( a tak przy okazji jakie badania wykonuje lekarz na pierwszej wizycie?

Gość do autorki....
Ile masz lat?

ile masz lat ze tak sie boisz? nie martw sie wszystko bedzie dobrze zapisz sie na wizyte, jezeli pojdziesz panstwowo podkresl ze jestes w ciazy, bo inaczej mozesz czekac 2 miesiace... a na pierwszej wizycie gin napewno zbada Cie ginekologicznie, zrobi usg, zalozy karte ciazy polozna sprawdzi cisnienie, zwazy jak masz jakies pyt to pisz

Gość co zrobić zeby nie
nie pojdę do państwowego ... inaczej do szpitala ... mój wujek tam jest lekarzem a ciocia pielęgniarką :( mam 17 lat .... nigdy nei byłam u ginekologa :( a trzeba na ten fotel siadać czy tak badac lekarz nie będzie... Czy jesli pojde prywatnie to lekarz z dodatkową opłatą zrobi usg czy w ramach opłaty za wizytę już będę miała usg zrobione ....

skad wiesz zes w 9tc jak u gina nie bylas

Gość co zrobić zeby nie
wiemkiedy spałam z chłopakiem, cykle mam zawsze takie same, więc łatwo obliczyc kiedy doszło do zapłodnienia i który to mniej więcej tydzień

a zabezpieczenie? moze to wcale nie ciaza

Gość tygodni nie liczy sie od daty
zaplodnienia tylko od pierwszego dnia ostatniego okresu.

wlasnie ;)

mlodo ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ja bylam tylko 2 lata strasza, kiedy zaszlam w ciaze pierwszy raz poszlam panstwowo, ale tam powiedzieli mi ze mam przyjsc nie szybciej niz po 10 tyg ciazy... poszlam wiec prywatnie bo zle sie czulam, nie moglam niczym jezdzic, ciagle bylam slaba itp tam gin zbadal mnie na fotelu, zrobil cytologie (u nas +12zl), pozniej zaprosil mnie na usg, mysle ze ok 100 zl wydasz... dal 3 zdj dziecka, skierowanie na badanie krwi i moczu - i tu jezeli pjdziesz prywatnie bedziesz muslala za wszystkie badania zaplcic ja takie badania robie w szpitalu i z toksoplazmoza zaplacilam lacznie ok 80 zl po takiej wizycie radze powiedzec rodzicom, lepiej zeby o ciazy ulyszeli od Ciebie niz kogos obcego i zrobili wielkie oczy...

Gość Najlepiej jak najszybciej
powiedz mamie, idź do lekarza, zrób badania.. To najwłaściwsze dla Ciebie i dziecka.