Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

indyferencja

pomóżcie mi sformułowac temat

Polecane posty

muszę napisac pracę z psychologii i wybrałam sobie temat seryjnych morderców... tylko nie wiem o czym właściwie pisac (nie mam pomysłu) czy o jakimś konkretnym przypadku mordercy? czy ogólnie- o ich dzieciństwie, sposobie działania, ogólnej charakterystyce? (i jeśli to drugie, to jak sformułowac temat?) liczę na wasze szare komórki, bo moje zawodzą :P

Gość bulla
wybralas cos, i nie wiesz co napisac? :O

Gość me84
co to za praca? dyplomowa?

wybrałam zakres słońce- \'seryjni mordercy\', (to mnie interesuje) bo temat pracy jest dowolny :O a w związku z tym, że tematyka dotycząca seryjnych zabójców jest dośc obszerna, to nie potrafię się zdecydowac na konkret... wydawało mi się, że jasno napisałam

Gość me84
eh to spoko :P mnie czeka napisanie jakis 80str;/

Gość Nie - karana
Obraz seryjnego mordercy i jego osobowości z uwzględnieniem warunków, w jakich kształtowała się tożsamość.

dziękuję za propozycję ;) ...ale to jakiegoś konkretnego, tak? bo nie można tak sobie w liczbie pojedynczej o byle kim, bo każdy był inny... tylko niektóre cechy wspólne mieli :P

Gość me84
ja? zupelnie cos innego:) o motywowaniu pracownikow

Gość Nie - karana
Jasne, że o kimś konkretnym, może jakieś przykłady będą w literaturze, jakieś przykłady... NIe znam się na tym, ale zakres bardzo ciekawy...powodzenia

me84- życzę powodzenia :) nie- karana- no właśnie przykłady mam, zbyt dużo nawet... stąd mój problem :D :P

Gość łee
temat nie - karanej całkiem całkiem i nie oznacza że masz pisać tylko o jednym.. a tu na szybko wyszukane w necie może coś sama stworzysz za ich pomocą: - seryjnych morderców portret własny - postać seryjnego mordercy - czy każdy z nas może zabić, czyli kim jest współczesny zabójca - portret psychologiczny mordercy

Gość łee
SERYJNI MORDERCY – wstrząsające studium granic człowieczeństwa

o... dziękuję bardzo :) z wszystkich zaproponowanych (...no prawie :P) zrobię mały misz masz :P (tyle potrafię :D;) ) jeszcze raz dzięki! :)