Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Nglka jestes?:( Dawno Cie nie vbylo nie ma jak sie dogadac a chciala bym zebys mi odpowiedziala na kilka pytan a wiem ze na Ciebie mozna zawsze liczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataszka87 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 bedzie w poniedzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Skad wiesz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skad wiesz Napisano Czerwiec 22, 2007 ????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ondyna 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 nawet ngLka miewa czasem wolne weekendy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ondyna 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 informacja potwierdzona, będzie dopiero w poniedziałek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 No coz to poczekam:D:)WArto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Tesknimy za nia:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ondyna 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 przekażę, będzie jej miło... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Ondyna znasz ja dobrze?:D znajoma jakas?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ondyna 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 :) :) dostatecznie dobrze, żeby przekazać stęsknione pozdrowienia od Moniki017 ;) Dobrej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magro 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 a moze my pomozemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Magro wiec zobacz moj ostatni post a Nglka zawsze mi odpowie konkretnie i wszytsko robi mi sie jasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach