Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś lvl

raisa

Polecane posty

Gość jakiś lvl

dożynkowy koncert ...strachy na lachy ....przeżyłem :P nie doś że grali z play back-u.....to mimo wszystko,wszystko wyszło super :classic_cool: Ale tak na serio ...bylo narawde fajnie;).poszedlem ze znajomymi (dobrymi)...wrocilem z ..(yyyyy...chyba jeszce lepszymi :D ) posumowujac...klimat+mjuzik+znajomi= zycze kazdemu choc odrobiny dobrej zabawy w takim towarzystwie w jakim ja spedzilem :classic_cool:

Gość jakiś lvl
Chodź, chodź ze mną do łóżka Zrobię to byś bać się przestała Będę całował twoje palce Będę dotykał twoje nagie ciało Więc chodź, chodź ze mną do łóżka Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie Chodź ze mną do łóżka Poczujemy się wzajemnie Raisa, Raisa, Raisa Chodź, chodź ze mną do łóżka Nie potrzebujemy się cieszyć po ciemku Chodź, chodź ze mną do łóżka Bez ambicji, grzechów, wstydu i lęku Chodź chodź ze mną do łóżka Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie Najważniejsze jest to, że jesteś Gdy możemy poczuć się wzajemnie

Gość jakiś lvl
skoro wiedzialem co powiedile i gdie widielem jak [perfxilr yo ofr do jrnkn dpsv i idr bo moge ;p