Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastko z dziurka

niziuuutenkaaa jestem

Polecane posty

Gość ciastko z dziurka

dziewczyny jestem lekko zalamana:o jestem bardzo niska mam tylko 155 cm do obacasow wysokich jestem przyzwyczajona wiec kilka centymetrow dodatkowo no ale mimo wszystko wygladam groteskowo a tak bardzo marzy mi sie taka suknia :(😭 http://www.suknie-slubne.pl/pl/whiteone.php?s=207&nr=2 nie podobaja mi sie takie bezy :( zreszta w nich tez wyglaadam zle jestem szczupla osoba wrecz figure mam idealna tylko ten wzrosct czy ja naprawde jestem skazana na sukienke do kolan?

NIE, dlaczego masz być na nią skazana??? Wg mnie, to właśnie w krótkiej sukience wyglądałabyś na jeszcze niższą, jak dziewczynka (nie obraż się:-) ) a w długa Cię optycznie wydłuży i ukryje nawet gigantyczne obcasy. Trzymam kciuki za wybór sukni - takiej , o jakiej marzysz, a nie takiej, którą Ci ktoś wmawia, że jesteś na nią \"skazana\". Przymież w salonie i zobaczysz, że będziesz wyglądac pięknie! ;-)

Gość sorki ale powiem ci
widziałam tę "halkę" na żywo i jest beznadziejna:-o. Nie masz czego żałować.

Gość misieńkaaaa
ciastko z dziurka--->jak jestes niziutka, to wlasnie dluga suknia Cie otycznie wydluzy, mowisz ze masz ladna figure, wiec sukienka moze byc dobrze dopasowana. Optycznie skracaja krotkie sukienki oraz sukienki z dolem babki. Najlepsze rozwiazanie toobcasy i dluga dopasowana sukienka:)

Gość a ja się nie zgodzę
tez jestem niziutka. Mam 158 + obcasik 7 cm i sukienkę mam z gorsetem, choć myslalam że taki zestaw w ogole nie bedzie wchodził w grę. Gorset mam koronkowy lekko przeswitujący, spódnica z trenem. I o wiele lepiej wyglądam w takim zestawie niż w sukience jednoczęściowej. Gorest mam dość krótki więc optycznie mam wydłużone nogi. Jak chcesz to moge Ci przesłac zdjecie mojej sukni

Gość a ja się nie zgodzę
acha i tez bylam na początku zalamana, bo stwierdziłam ze nie znajdę sukni dla siebie:) i bede wyglądała jak dziecko

Gość ciastko z dziurka
eee gorsetu nie chce napewno :D to poprostu mi sie nie podoba chcialabym wlasnie taka koronkowa sukienke dopasowana, zdaje sprawy ze nie bedzie na mnei lezala tak jak na tej tyczce ze zdjecia :o ale coz.... bedac nieskromna figure mam bardzo dobra tylko ten wzrost:o zastanawiam sie jeszcze nad jakas sukienka z podwyzszonym stanem ale znowu zeby ktos nie pomyslal ze w ciazy jestesm ;)

Gość ciastko z dziurka
a i jeszcze kwestia welonu .......szaleje za dlugimi welonami z hiszpanska koronka ogolni mowiac podoba mis ie wszystko co zarezerwowane dla dziewczyn +175 :D

Gość kaciczek
Hej ciasto z dziurka ja tez mam 155cm i mam suknie gługa i z 2 częściowa i mam buty na obcasach 3 cm bo na dłuzym żle mi sie chodzi pozdrownia mali górą hihihih

Gość kaciczek
suknie długa i welon tez długi 2,5 metra będzie sie za mna ciągnął

Gość ciastko z dziurka
hehe jak dobrze wiedziec ze nie tylko ja jestem taka "drobna" ;)

Gość apsikk
kobieto, ja mam 158 m wzrostu i nigdy nie czułam się wyższa niż w mojej sukience dwuczęsciowej z gorsetem, tylko trzeba uważać, długa sukienka "wyciąga" sylwetkę, jesli jest dobrze dobrana i niezbyt strojna

Gość apksowksa
Bardzo ładna suknia :-) gratuluję gustu. Moim zdaniem będzie Ci pasować. ładnie przylega do ciała, nie jest tak jak inne rozkloszowana, wydaje mi się że optycznie Cię wydłuzy. Proponuję iść do salonu i jesli będą mieć taką - lub podobną - przymierzyc. sama zobaczysz jak w takiej skrojonej wyglądasz. Pozdrawiam