Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciastko z dziurka

niziuuutenkaaa jestem

Polecane posty

Go艣膰 ciastko z dziurka

dziewczyny jestem lekko zalamana:o jestem bardzo niska mam tylko 155 cm do obacasow wysokich jestem przyzwyczajona wiec kilka centymetrow dodatkowo no ale mimo wszystko wygladam groteskowo a tak bardzo marzy mi sie taka suknia :(馃槶 http://www.suknie-slubne.pl/pl/whiteone.php?s=207&nr=2 nie podobaja mi sie takie bezy :( zreszta w nich tez wyglaadam zle jestem szczupla osoba wrecz figure mam idealna tylko ten wzrosct czy ja naprawde jestem skazana na sukienke do kolan?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
NIE, dlaczego masz by膰 na ni膮 skazana??? Wg mnie, to w艂a艣nie w kr贸tkiej sukience wygl膮da艂aby艣 na jeszcze ni偶sz膮, jak dziewczynka (nie obra偶 si臋:-) ) a w d艂uga Ci臋 optycznie wyd艂u偶y i ukryje nawet gigantyczne obcasy. Trzymam kciuki za wyb贸r sukni - takiej , o jakiej marzysz, a nie takiej, kt贸r膮 Ci kto艣 wmawia, 偶e jeste艣 na ni膮 \"skazana\". Przymie偶 w salonie i zobaczysz, 偶e b臋dziesz wygl膮dac pi臋knie! ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorki ale powiem ci
widzia艂am t臋 "halk臋" na 偶ywo i jest beznadziejna:-o. Nie masz czego 偶a艂owa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misie艅kaaaa
ciastko z dziurka--->jak jestes niziutka, to wlasnie dluga suknia Cie otycznie wydluzy, mowisz ze masz ladna figure, wiec sukienka moze byc dobrze dopasowana. Optycznie skracaja krotkie sukienki oraz sukienki z dolem babki. Najlepsze rozwiazanie toobcasy i dluga dopasowana sukienka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja si臋 nie zgodz臋
tez jestem niziutka. Mam 158 + obcasik 7 cm i sukienk臋 mam z gorsetem, cho膰 myslalam 偶e taki zestaw w ogole nie bedzie wchodzi艂 w gr臋. Gorset mam koronkowy lekko przeswituj膮cy, sp贸dnica z trenem. I o wiele lepiej wygl膮dam w takim zestawie ni偶 w sukience jednocz臋艣ciowej. Gorest mam do艣膰 kr贸tki wi臋c optycznie mam wyd艂u偶one nogi. Jak chcesz to moge Ci przes艂ac zdjecie mojej sukni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja si臋 nie zgodz臋
acha i tez bylam na pocz膮tku zalamana, bo stwierdzi艂am ze nie znajd臋 sukni dla siebie:) i bede wygl膮da艂a jak dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciastko z dziurka
eee gorsetu nie chce napewno :D to poprostu mi sie nie podoba chcialabym wlasnie taka koronkowa sukienke dopasowana, zdaje sprawy ze nie bedzie na mnei lezala tak jak na tej tyczce ze zdjecia :o ale coz.... bedac nieskromna figure mam bardzo dobra tylko ten wzrost:o zastanawiam sie jeszcze nad jakas sukienka z podwyzszonym stanem ale znowu zeby ktos nie pomyslal ze w ciazy jestesm ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciastko z dziurka
a i jeszcze kwestia welonu .......szaleje za dlugimi welonami z hiszpanska koronka ogolni mowiac podoba mis ie wszystko co zarezerwowane dla dziewczyn +175 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaciczek
Hej ciasto z dziurka ja tez mam 155cm i mam suknie g艂uga i z 2 cz臋艣ciowa i mam buty na obcasach 3 cm bo na d艂uzym 偶le mi sie chodzi pozdrownia mali g贸r膮 hihihih

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaciczek
suknie d艂uga i welon tez d艂ugi 2,5 metra b臋dzie sie za mna ci膮gn膮艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciastko z dziurka
hehe jak dobrze wiedziec ze nie tylko ja jestem taka "drobna" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 apsikk
kobieto, ja mam 158 m wzrostu i nigdy nie czu艂am si臋 wy偶sza ni偶 w mojej sukience dwucz臋sciowej z gorsetem, tylko trzeba uwa偶a膰, d艂uga sukienka "wyci膮ga" sylwetk臋, jesli jest dobrze dobrana i niezbyt strojna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 apksowksa
Bardzo 艂adna suknia :-) gratuluj臋 gustu. Moim zdaniem b臋dzie Ci pasowa膰. 艂adnie przylega do cia艂a, nie jest tak jak inne rozkloszowana, wydaje mi si臋 偶e optycznie Ci臋 wyd艂uzy. Proponuj臋 i艣膰 do salonu i jesli b臋d膮 mie膰 tak膮 - lub podobn膮 - przymierzyc. sama zobaczysz jak w takiej skrojonej wygl膮dasz. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post