Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hairrstyle

wypadajace wlosy-dlugie i farbowane. lepiej sciag czy przestac farbowac?

Polecane posty

Gość hairrstyle

aby chociaz mniej wypadaly.. ?

Gość hairrstyle
w temacie mialo byc "sciac", a nie "sciag"

Gość sztuka teria
Tez bym chciala wiezieć. Mi włosy wypadają garściami dosłownie. Już nie wiem, co robić :(

Gość plastic surgery
ja odżywiałam odżywiałam odżywiałam (matrixem, lorealem, maskami, zabiegami profesjonalnymi.. włosy rozjaśniane) nic to nie dało, ściełam i zaczęły jakoś wyglądać.. o polowe ściełam 😭 ale pomogło. odrastają zdrowe i fajne:)

Gość plastic surgery
aha, te tabletki na wypadanie typu silika, skrzyp - nic mi nie dały, zero efektu, miesiącami brałam.. zaczynam używać odżywki ze szpiku końskeigo (na allegro jest) liczę że przestanę tez wypadać bo jeszcze trochę wypadają..

Gość hairrstyle
ah, czyli jednak sciac..

Gość plastic surgery
moim włosom dopiero nożyczki pomogły..

Gość plastic surgery
no i koniec rozjaśniania.. koniec blondu, teraz jestem ciemna:) i chyba nawet lepiej wyglądam w takich;) więc jeśli rozjaśniasz to pomyśl o zastopowaniu na jakiś czas rozjaśniania

Gość jest taki topic
o łysieniu, wypadaniu włosów. Mnie też wychodzą garściami, brałam różne tabletki, odżywkę Wax, różne cyrki - zero efektu. W związku z tym olewam, bo to pewnie hormonalne. Ścięcie niewiele da, to problem cebulek, a nie włosów, które już są. Można ściąć, żeby się takie długie nie pałętały. Ale ja obcinać nie zamierzam, chcę mieć półdługie chociaż, a nie krótkie. Bo nie ;p Pozdr

Gość hairrstyle
ja swoje na czarno robie wiec wolalabym juz krotkie ale czarne niz swoj blond i dlugie oby obciecie pomoglo :(

Gość trzy włoski
nie chcę Cię martwić, ale obcięcie czy zaprzestanie farbowania wcale nie musi wzmocnić włosów, niestety. problem nie w długości włosów, tylko w osłabionych cebulkach a przyczyn tego osłabienia może być wiele: zła dieta, zaburzenia hormonalne, choroby skóry głowy. mnie też wypadają, a mam krótkie i w ogóle nie farbuję. Witaminy nic nie pomogły, więc przestałam łykać, wcieram teraz Seboradin i jakiś efekt jest, trochę mniej wypada.

Gość ja też nie farbuję a mam włosy
slabe,cienkie i oklapnięte:-oNawet nie suszę ich suszarką,nie używam prostownicy czy lokówki(mam wlosy tuż za ucho) a włosy są jakieś takie mizerne:(Zdrowo się odżywiam więc problem tkwi albo w hormonach albo stresie,którego mi ostatnio nie brakuje:-(

Gość hairrstyle
heh.. a ja wlasnie swoje obcielam :(

Gość jeśli miałaś włosy zniszczone
farbami to takie ścięcie też coś da,koncówki będą zdrowsze no te włosy,które byly zniszcozne,przesuszone tez scielas.Wlosy odrosna zdrowsze:-)

Gość fhghhgg
powiem tyle ściąć i przestać farbować kupic kosmetyki które polecdi dermatolog do pielęgnacji takich włosów, zaczą brać suplementy...no i zdrowa dieta też nie jest bez znaczenia