Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoDeLkA-19

---przedluzanie zageszczenie wlosow w 10 min METODA CLIP-ON klipsow KTOS TO MA?

Polecane posty

Gość MoDeLkA-19

Mialam juz przedluzane wlosy metoda micro ringow ale w tym roku nie moge sobie n to pozwolic poniewaz jesli wyjade za granice to nawet nie bedzie mi kto mial tego sciagnac chcialabym kupic na allegro zestaw wlosow na tasmie ktore maja specjlane klipsy i przyczepia sie je do swoich wlosow w 10 min! podobno sa super efekty. Wlosy moze zalozyc mama czy przyjaciolka- wystarczy zrobic przedzialek i przypiac klaczki mozna zakladac i sciagac kiedy sie tylko chce! DZIEWCZYNY CZY KTORAS Z WAS TO MA LUB MIALA? zastanawiam sie nad kupnem i niewiem ile tak naprawde potrzeba tych pasemek na klipsach? ktos mi pomoze? bylabym bardzo wdzieczna poozdrawiam wszystkich ! :):):):):):)

Gość hahhahahah
nie, my tu, jak mój nick wskazuje, jesteśmy absolutnymi zwolenniczkami naturalności ;)

Gość MoDeLkA-19
a ja mam dosc moich cienkich wlosow i chcialabym zeby byly dluzsze i geste:P

Gość do modelki
a ty nie dosc ze caly czas sie odchudzasz to jeszcze wlosy sobie przyczepiasz:P masz tipsy? to ze chodzisz na solarium to oczywiste, a myslalas juz o powiekszeniu piersi?

Gość hubba
jeny jaka natura sie odezwala pewnie i przeciwniczka depilacji? no nic zarastaj sobie NATURO ;] Ja tez mam cienkie lwoski i mysle o clip in... tipsów nie mam ale czasem paznokcie maluje, i czasem chodze na solarium choc nie czesto i uwazam ze zwolenniczki natury sa leniwe :P ja jestem poprostu zadbana! ;P

Gość Gwiazdka z nieba xxx
Ja mam takie wloski. Super efekt. Polecam- przypinanie to chwila, a efekt zajebisty :))