Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wtrace sie

mam pytanie do nauczycieli lub kogos kto sie orientuje w tym zawodzie

Polecane posty

Gość a wtrace sie

tak sie ostatnio zastanawialam czy podczas wakacji nauczyciele dostaja jakas kase? wyplate? bo przeciez przez 2 miesiace nie pracuja

Gość rozbawiacie mnie
Tak, dostają wypłatę. I nie nie pracują, tylko układają plan, piszą sprawozdania, przygotwują kolejny rok szkolny, Wakacji z wakacji jest połowa, może 3/4 jak ktoś jest mało ważny i nic mu nie przydzielą :P Zresztą idź pracować w szkole, skoro sądzisz, że to laba, nie robota.

Gość a ty jak masz urlop
to dostajesz wyplate?

Gość a ty jak masz urlop
no wiec nauczyciele okazuje sie tez sa normalni i dostaja kase w czasie urlopu jaki inni,jejuuuuuuuuu co za glupie pytanie zalozycielki

Gość a ty jak masz urlop
a dodam jeszcze zebyc zrozumiala dokladnie wakacje to maja uczniowie nauczyciele w tym czasie maja rozne zajecia sluzbowe

Gość a wtrace sie
ja akurat niechce pracowac jako nauczycielka. a z tym tak po prostu sie tylko zastanawialam jak to jest, nic wiecej, nie ma w tym glebszej filozofii:P i dziekuje za zaspokojenie mojej ciekawosci:) wlasnie troche dziwne mi sie wydawalo aby nie dostawali kasy w tym czasie.

Gość anjanika22
dostają normalną wypłatę, tylko troszkę niższą bo w czasie roku szkolnego dostają jeszcze dodatek za wychowawstwo, i za nadgodziny (zastepstwa) a w wakacje tylko podstawową. i jeśli ktoś jest nauczycielem już długo, to faktycznie ma ponad dwa miesiące laby - konspekty ma już przygotowane z zeszłych lat, programy zajeć też, świadectwa się wypisuje w ciągu jednego dnia, tak samo jak uczestnictwo w konferencjach klasyfikacyjnych itp - to się kończy razem z rokiem szkolnym :)

Gość klasa
dostajemy cala wyplata lacznie z dodatkami i nadgodzinami. to normalne ze trzeba odpoczac po ciezkim roku

Gość klasa
swiadectwa jednego dnia??? ciekawe kto?

Gość anjanika22
moja mama i babcia co roku - co za problem wypisać jednego dnia trzydzieści świadectw? :) czasami pomagałam i robiłam kreseczki za pomocą linijki :)