Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie mama

rozwolnienie w 38 tc i wymioty co oznaczaja?

Polecane posty

Gość prawie mama

od wczoraj mam rozwolnienie potworne i wymiotuje, dziecko kopie jak oszalałe. Mój lekarz wyjechał na urlop i nie odbiera tel. czy mam sie niepokoic? czy wszystko w porządku z dzieckiem? Prosze napiszcie

Ja bym się udała jak najszybciej do jakiegoś innego lekarza sprawdzić czy wszystko jest ok.

Wiem, że przed porodem organizm się oszyszcza właśnie tak jak piszesz. Może zaczniesz niedługo rodzić?

Gość grypa żoładkowa

Gość to na pewno
oznaka zblizającego sie porodu , szykuj torbe do szpitala, powodzenia

Gość prawie mama
nie wiem co robić w takiej sytuacji, tez słyszałam, ze przed porodem organizm się oczyszcza. Do lekarza nie mam jakiego, zostaje tylko szpital. Czy uważacie, że powinnam jechać do szpitala?

Gość prawie mama
torba juz przyszykowana czeka :) strasznie sie boje...

Gość prawie mama
a jeśli to jest oczyszczenie przed porodem, to jak długo po takim stanie rozpoczyna się poród? miała tak któraś z Was? ile dni przed porodem? prosze napiszcie, bo bardzo się denerwuje

tak to jest jak sie chodzi prywatnie buli w pip kasy a lekarz wyjezdza wylacza komorke i ma cie w dupie dlateog lepiej chodzic panstwowo musi cie przyjac czy mu sie to podba czy nie ,nie mam pojecia co to jest ale radzilabym ci jechac do lekarza jak najszybciej bo wymioty nie sa zdrowe dl dziecka (skurcz zoladka powduje skurcze u dziecka

a ja nie miałam zadnego oczyszczania sie organizmu i tez urodziłam . na twoim miejscu jechalabym do lekarza, szpitala. po co siedziec w domu i sie denerwowac jak mozesz poskojnie czekac na swoja dzidzie w domu wiedzac ze wszystkojest ok. moze byc to oznaka zblizajacego porodu ale nie musi. jedz, zapytaj. uspokoisz sie wewnetrznie

Gość prawie mama
dzwonilam do polożnej. Mam bóle, ale nie wiem czy to skurcze, bo boli mnie w cipce co jakies 15 min. do lekarza chodze panstwowego, nie prywatnie. położna powiedziała, ze jak te bóle beda co 5 -7 min mam jechac do szpitala... ale sie boje... jeszcze bardziej.

Prawie Mama zyczymy powodzenia...trzymamy kciukaski za Ciebie...na pewno wszystko bedzie dobrze:) i nie ma się co bać, bo pomyśl o tym, że już niedługo zobaczysz być może swoje cudo naprawde:)

Gość prawie mama
dzięki :) mam nadzieje, ze bedzie dobrze :)

Gość DYSZKI
Idź do lekarza to może być zatrucie ciążowe

Gość prawie mama
ja narazie przestałam wymiotować od paru godzin, ale rozwolnienie na maxa. Co chwila w kibelku

Gość nowa 34ciekawe
czy twój lekarz państwowy przyjmuje Ciebie w soboty i w niedzielę. Szybciej przyjmie cię chyba prywatny lekarz, a nie ten z przychodni :O

Gość ale głupia ta nowa
nie da sie czytać postów tej dziewuszyny, ledwo to to odrosło od ziemi wody zagotować nie umie, ale proszę jakie ma zdecydowane zdanie :O na drzewo nowa!