Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusia80

Przespałam sie z mężem koleżanki! jestem załamana

Polecane posty

Gość a jak pies nie chce
to nie wezmie.....

Gość kolezanka tej tutaj
zabije cie suko. jemu juz obcielam wszelkie zbedne czlonki. teraz lezy obok i skomle kiedys cie znajde, znajde cie.. uciekaj zdziro, uciekaj jak cie dogonie to poznasz smak zemsty

Gość mmmaaarrrtttaaaaa
Obydwoje jesteście winni!!!!Obydwoje zdradziliscie-ON-swoja kobiete,a ty-kolezanke.Jestescie siebie warci;/

Gość kocicaaa
hahaha..jesteście żałosne naprawdę..mam ochotę na żonatego, to się z Nim spotykam i bez gadania. Kazdy robi to, co uwaza za stosowne :) tyle w tym temacie

Gość gghh
PRZECIEZ TO PROWOKACJA GLUPIE LASKI, DARUJCIE SOBIE KOMENATRZA BO NIE MA SENSU, IDIOTKA SIE PEWNIE CIESZY ZE PROWOKACJA JEJ SIE UDALA I TYLE!!!!!!!!! :)))))) :) :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gość gghh
PRZECIEZ TO PROWOKACJA GLUPIE LASKI, DARUJCIE SOBIE KOMENATRZA BO NIE MA SENSU, IDIOTKA SIE PEWNIE CIESZY ZE PROWOKACJA JEJ SIE UDALA I TYLE!!!!!!!!! :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gość kajne grencen
robita z igły widły:D

Gość hfdsss
PRZECIEZ TO PROWOKACJA GLUPIE LASKI, DARUJCIE SOBIE KOMENATRZA BO NIE MA SENSU, IDIOTKA SIE PEWNIE CIESZY ZE PROWOKACJA JEJ SIE UDALA I TYLE!!!!!!!!! :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gość kolezanka tej tutaj
gghh - przeciez chyba wszyscy wiemy ze to prowokacja? ale wbrew pozorom takie sytuacje sie zdarzaja tylko ze wtedy ta osoba nie znika itd. moja kuzynka przespala sie z moim bylym. tez wtedy wszyscy mysleli ze prowokacja i w sumie rozumiem bo ja tez bylam w szoku. :O

Gość kolezanka tej tutaj
troche zle napisalam. on wtedy jeszcze nie byl bylym, ale dowiedzialam sie jak juz od dawna nie bylismy razem

Gość kiciocha
nigdy w życiu bym czegoś TAKIEGO kolesi nie zrobiła! zachowałaś sie jak dziwka