Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musiaw

Dziewczyny, może któraś mi pomoże i doradzi

Polecane posty

Mam partnera starszego o 17 lat. On w tej chwili ma 50. Zaczęły się problemy z sexem. Jako kobieta po 30 mam strszny apetyt na sex, a on coraz częsciej mi mówi, że nie dzisiaj, że jest zmęczony i w ogóle zanim jest gotowy do uprawiania miłości to musze mu trochę pomóc. Jeżeli ja nie zapoczątkuję akcji w łóżku to on nie zacznie. Cholera, a może ma jakąś inną panią i ja go już nie kręcę. Co ja mam z tym zrobić, jak sobie z tym poradzić?

Gość aż się zrzygałam
ewentualnie mu pora uwiaz do pyty

myślałam, że tu są mądrzejsi ludzie, a tu sie okazuje że banda głupich, napalanych małolatów odwiedza to forum, dziękuję bardzo, nie piszcie więcej

Gość ja facet
jestem facetem po 50 i u mnie jest odwrotnie - bo to ja muszę prosić o seks. A seks zaczął mi się podobać od czasu kiedy przestałem obawiać się o kolejną ciążę . Podejrzewam ,że Ty akurat jesteś w takiej formie ,że właśnie chętnie byś coś jeszcze urodziła - stąd zależy Ci na częstszych stosunkach. Poza tym lubię seks - bo moja żona jest cudowna w łóżku. Tak potrafi zająć się mną - (czasem śmieję sie ,że przeszła jakiś kurs dla kurtyzan) , że nasze kontakty są dla mnie niewysłowioną radością.

do ja facet, zawsze jesteś gotów na zbliżenie, nigdy żona nie musi ci pomagać?

jeżeli tak, to ja już go nie kręcę i przez to nie chce się ze mną kochać.

Gość ja facet
Nie, nie musi pomagać . To jest tak , u nas do zbliżeń dochodzi co 3-4 dni. Ja wolałbym częściej - ale chcę uszanować też jej wolę , widzę ,że często zmęczona jest pracą i kiedy już przyjdzie do łóżka ( śpimy od zawsze razem ) pada jak kłoda i natychmiast zasypia.Do zbliżeń to raczej ja doprowadzam - kiedy ma ten łagodniejszy dzień ( pracuje nieregularnie) po prostu przytulam się do niej - i kiedy widzę , że nie będzie odmowy - u mnie natychmiast " rośnie".

Gość ja facet
Słuchaj , mnie żona też nie kręci w tym sensie ,że widok jej sylwetki , nóg ( jest w moim wieku) ,nie działa na mnie tak jak widok powiedzmy dziewczyny 25 letniej , ze zgrabnym zadkiem , którą mogę np. zobaczyć z tyłu na ulicy. Tylko ,że ja nie mam nawet ochoty z tą dziewczyną zaczynać i nie patrzę na ulicy na nią jako obiekt moich seksualnych potrzeb. Moja żona ma ładną buzię , ogólnie jest zgrabna , ma takie fajne piersi ciągle jędrne- co za rozkosz ich dotykać - i nie patrzę na to ,że ma jakieś zmarszczki ,czy żyłki na nogach. Ja też w tym wieku nie wyglądam jak młody Di caprio.