madadzirba 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Mam takie pytanie,czy moge zaczac brac tabletki jasmin w czwartym dniu cyklu?czy lepiej poczekac na kolejna miesiaczke i zaczac od pierwszego dnia?(zaczynam dopiero brac te tabletki,wczesnijie bralam je przez pol roku i bylo wszystko ok,potem miala przerwe i tera znowu zaczynam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 mozesz zacząć w 4 dniu cyklu, ale musisz sie dodatkowo zabezpieczać prezerwatywą przez 7 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madadzirba 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 O to chodzi ze na ulotce nie ma nic na ten temat napisane,jest tylko to ze trzeba je wziac w pierwszym dniu cyklu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 ja mam ulotki od mercilonu i stedirilu i własnie tak tam jest napisane, ale wiesz co... dla pewnosci zabezpieczaj sie całe opakowanie, albo zacznij faktycznie za miesiąc chociaz przy pierwszym opakowaniu po przerwie mozesz plamić to bedziesz juz to miała za sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madadzirba 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Hmm,masz racje,dzieki za odpowiedz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Czerwiec 23, 2007 ja bym nie ryzykowała tylko poczekała na miesiączkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach