Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anlamadim

kłótnie rodziców

Polecane posty

Gość anlamadim

Czy Wasi rodzice też sie kłóca i nie potrafia ze soba rozmawiac? Nienawidze po prostu tych weekendów w domu gdzie moja mama ma do wszystkich pretensje. Ma bzika na punkcie sprzątania i najlepiej zebym w sobote zerwala sie z lozka o 8 rano szybko zjadla i latała zaraz ze szmatą po kątach. Nie można spokojnie zjeść poczytac gazetki tylko już teraz ! Wkurza mnie to bardzo. Poza tym nie potrafia ze soba rozmawiac wogole. WIecznie pretensje, moja mama mowi ogolnikowo, a przeciez chyba przez 30 lat to chyba wie ze facetowi trzeba slodzic i powiedziec prosto z mostu co ma zrobic bo nie bedzie wiedzial. Chetnie kupilabym im ksiazke ale nie wiem jaka. Moze znacie jakies takie rozwiazujace takie problemy? Moja mama wiecznie powtarza, ze wszystkim przeszkadza w domu, ze nikt nie sprzata. Kazdy sie zamknie w pokoju i siedzi. ALe jak tu gadac , oni nigdy ze soba nie rozmawiali tylko odrazu sie kłócili! Ludzie rozmawiajcie ze sobą bo później będzie za późno. Ja swojemu Miśkowi odrazu mówię co mi się podoba a co nie i wcale nie trzeba sie kłocić. Można tylko wymienic argumenty za i przeciw jakiejś sprawie i dojsc do porozumienia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować