Gość anlamadim Napisano Czerwiec 23, 2007 Czy Wasi rodzice też sie kłóca i nie potrafia ze soba rozmawiac? Nienawidze po prostu tych weekendów w domu gdzie moja mama ma do wszystkich pretensje. Ma bzika na punkcie sprzątania i najlepiej zebym w sobote zerwala sie z lozka o 8 rano szybko zjadla i latała zaraz ze szmatą po kątach. Nie można spokojnie zjeść poczytac gazetki tylko już teraz ! Wkurza mnie to bardzo. Poza tym nie potrafia ze soba rozmawiac wogole. WIecznie pretensje, moja mama mowi ogolnikowo, a przeciez chyba przez 30 lat to chyba wie ze facetowi trzeba slodzic i powiedziec prosto z mostu co ma zrobic bo nie bedzie wiedzial. Chetnie kupilabym im ksiazke ale nie wiem jaka. Moze znacie jakies takie rozwiazujace takie problemy? Moja mama wiecznie powtarza, ze wszystkim przeszkadza w domu, ze nikt nie sprzata. Kazdy sie zamknie w pokoju i siedzi. ALe jak tu gadac , oni nigdy ze soba nie rozmawiali tylko odrazu sie kłócili! Ludzie rozmawiajcie ze sobą bo później będzie za późno. Ja swojemu Miśkowi odrazu mówię co mi się podoba a co nie i wcale nie trzeba sie kłocić. Można tylko wymienic argumenty za i przeciw jakiejś sprawie i dojsc do porozumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach