Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie ja_

tylko do faceow

Polecane posty

Gość weweweweeeeeeee
nie wierzeee w to co czytam:|

Gość weweweweeeeeeee
i bez zabezpieczenia moze jeszcze?

Gość to nie ja_
Ale uciekajac od niego z mieszkania, zwinelam jego fona, wiec nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo :)

Gość to nie ja_
"i bez zabezpieczenia moze jeszcze?" biore tabsy, wiec ciaza mi nie grozi :)

Gość to nie ja_
te wszystkie odpowiedzi na tej 2 stronie to podszywacz.

Gość to nie ja_
Ja jestem niepewna siebie, mam zanizona wartosc, po tym seksie i po tym co zaraz w mojej glowie nastapilo te wyrzuty sumienia, ten kac moralny chcialam zniknac, nie chcialam go wykorzystac, zostawilam wiec kase. Nie maialm nic zlego na mysli, nie chcialm go ponizyc, ale tak wyszlo.

Gość to nie ja_
a co to wlasciwie ma do rzeczy w tej calej sytuacji czy z zabezpieczeniem czy nie. Nie pognebiajcie mnie. Doradzcie mi cos :(

Gość to nie ja_
są jakiekolwiek szanse zeby mi wybaczyl, moze jeszcze ktos sie wypowie, prosze.

Gość Twoja d..i juz
To nie była randka. Ponizyłas sama siebie,nie samca.Jak tak postepujesz to skonczysz jak ta nieszczesna,biedna kobieta którą zagrała Charlize Theron w Monster(to tytul filmu).Polecam.Wiele zrozumiesz.Zrozumiesz,ze teraz kobiety które płaca sa traktowane jak dziwki.A faceci(chodzby ogolnie zasyfieni,debile,itp) nie. Załosne. Nie liczyłabym,ze on do Ciebie'''''' ''wróci''.''''''

Gość to nie ja_
Twoja d..i juz z tym placeniem mialam zupelnie inne intencje, nie chcialam tylko, zeby wydawal na mnie pieniadze, w sytuacji kiedy nasze spotkanie, randka, zwal jak zwal nie doszlo do szczesliwego zakonczenia. Przeciez ja mu nie zaplacilam za seks, no i nie uwerze, ze on tak pomyslal.

Gość farbowane rzesy
Zwieksz swoja pewnosc siebie, bo inaczej zawsze tak sie bedzie konczylo. Do tego robisz z siebie dziwke. Podejrzewam, ze podswiadomie, ale jednak dziwke.

Gość to nie ja_
to juz kilka takich opini, wiec moze cos w tym jest, napewno nie mam tej pewnosci siebie, to wiem napewno i to musze zmienic, ale to tez nie takie proste kiedy od zycia dostaje sie takie doswiadczenia. Moze ktos ma jeszce jakies spojrzenie na ta sprawe?

Gość a jakbys ty sie poczula
jakbys wstala rano po super nocy z facetem a jego by nie bylo... a na stoliku obok lozka - kasa ? no jak bys sie czula? troche przesadzilas :O nastepnym razem nie rob takich glupstw... poczekaj az facet wstanie ;) i dopiero idz do domu... albo pozwol mu sie odwiezc ;) i NIE PLAC MU ZA TO !

Gość to nie ja_
faktycznie poniżyłam go i to tylko dlatego, ze chcialam zagluszyc swoje zle samopoczucie, a on sie tak postaral. W ogole po dlugich poszukiwaniach trafilam na kogos normalnego, nie jakiegos flirciarza, kobieciarza i tak go potraktowalam. Z tego jak wy to widzicie i byc moze on podobnie to przezyl, wnioskuje, ze nie mam najmniejszych szans na kontakt z nim i tak mi strasznie żal, ze przez glupote stracilam takiego faceta.