Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówa faraona

regulacja brwi, pomocy!

Polecane posty

Gość mrówa faraona

pomóżcie jak mam sobie ładnie wyregulować brwi?? mam trochę krzaczki a jakoś nie ufam kosmetyczkom. czy to się wyrywa tylko w dolnej częsci brwi? czy nad też można? i jak dobrać linię brwi? a może znacie jakieś strony www gdzie to jest ładnie pokazane? pomocy!

Można dokładnie wytłumczyć kosmetyczce, jak ma to zrobić. Ja już ponad roku chodzę na regulację o zaprzyjaźnionej kosmetyczki- takie profesjonalne wyrywanie mniej boli.

Gość mrówa faraona
a jaki jest koszt takiej wizyty? a sama nigdy sobie nie wyrywasz?

za pierwszym razem lepiej idź do kosmetyczki ona ci powie co i jak:) a później jak dojdziesz do wprawy to będziesz mogła sama sobie regulować brwi,bez żadnego problemu;] mnie tam kumpela nauczyła i teraz sama sobie regularnie wyrywam niepotrzebne włoski,na początku troche bolało ale do wszystkiego można sie przecież przyzwyczaić:)

Gość kocicaaa
na pierwszą regulację powinno iść się do kosmetyczki, Ona ładnie zrobi.

tak,kosmetyczka zrobi ci ładny kształt,a potem ty będziesz mogła już tylko regulować odrastające włoski:) to wcale nie jest takie trudne;)

Gość kasienia
okolo 5 zł... :) mniej boli, ale ja sama wole... bo ona to jak sie dorwie :/ zgrzyt :) a ja zawsze moge chwile poczekac jak bardzo boli :) zazwyczaj sobie sie ufa :) nieby nalezy wyrywac tylko te na dole, ale jak ktos ma brzydkie krzyny (tak jak ja) na gorze to i tam chyba mozna :D

no ja też wyrywam sobie na górze...ale podobno nie wolno bo można uszkodzic sobie nerw wzrokowy,więc z tym trzeba ostrożnie.

Mi kosmetyczka wyrywa i na górze, i na dole...Sama sobie nigdy nie reguluję, jakoś nie umiem sobie ładnie tego zrobić. Plaće jakies symboliczne kwoty, albo nic, bo to zaprzyjaźniona kosmetyczka.