Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem .....

jest nie dobrym ojcem dla mojego dziecka

Polecane posty

Gość nie wiem .....

i co robic? jestesmy ze soba 3 lata , czasami wszystko jest ok ,a czasami sa wlasnie takie dni jak dzisiaj nie rozumiem go!!!!!!!!!!! kocham go ale najwazniejsze jest dziecko dla mnie , maly tez sie do niego zdazyl przyzwyczaic, wiadomo materialnie tez jest lepiej ,chociaz on malemu nic nie kupuje chyba z sa okazje urodziny i tp kocham go ale co dalej moze ktos byl w podobnej sytuacji , jak z nim postepowac poradzcie cos

Gość nie wiem .....
wiem ze ciezki temat , ale moze ktos mial podobnie i udalo mu sie utworzyc szczesliwa rodzine

wiesz pdoobnie to u mnie nie było, bo od początku mój mąż sie opiekował moją córeczką jak własnym dzieckiem i ją uwielbia, ale napisz ile latek ma Twój synek

Gość nie wiem .....
moj synus ma 6 latek , moze problem jest ze biologiczny ojciec ma staly kontakt z dzieckiem

mój mąż też jest tatą dla mojego syna nie narzekam chociaż czasami kłucimy sie o metody wychowawcze

to nie powinien byc problem mój synek też ma stały kontakt z tatą swoim

Gość nie wiem .....
boze ...jak ja bym tak chciala kocham mojego synka nad zycie i nie wiem co robic , on jest wspanialy dla mnie , dobry kochany ale co z dzieckiem............

Gość nie wiem .....
np je kielbaske i maly chce troche to mu nie da, jak on mi odpowiedzial BO BEDE GLODNY bylam w szoku, albo nie moge chodzic z malym popoludniu na dwor bo przeciez ON PRZYJEZDZA i nie bedzie sam w domu siedzila a z nami nie chce chodzic, wiele tego a dzisiejszy dzien przesadzil o wszystkim nie bede pisac bo duzo pisania , ale pojechal do siebie wlasciwie tego chcialam

Gość nie wiem .....
na pewno jest dobrym czlowiekiem nie pali , nie pije , robi prawie wszystko co ja chce , jest calkiem inny dla mnie , wydaje mi sie zze nie potrafi mojego synka pokochac , nie wiem czy ja tego wczesniej nie widzialam???

oj uwazaj skrzywdzisza dziecko, ja mialam takiego ojczyma......... wyszłam za mąż tylko po to żeby uciec z domu rodzinnego i zmarnowalam 7 lat zycia pogadaj z nim i postaw sprawe jasno- albo sie postara albo do widzenia

Gość kiedys samotna mama
moja rada, chociaż wiadomo-zrobisz jak chcesz- w/g mnie on sie nie zmieni. Albo od razu kocha się dziecko, albo nie-niestety takiej,ojcowskiej miłości nie da się nauczyć! dla dobra dziecka- zastanów się

Gość nie wiem .....
nie pozwole skrzywdzic malego

Gość nie wiem .....
wiem ze macie racje ale tak ciezko odejsc

Gość kiedys samotna mama
pewnie, każda z nas tak czuje i mysli, dzieci ponad wszystko! Ale po tym co piszesz to w waszym związku istniejecie tylko WY, A SYNEK DLA NIEGO JEST ZBĘDNYM DODATKIEM! JEŚLI ON NAPRAWDĘ BY CIE KOCHAŁ,PRZEDE WSZYSTKIM NAJPIERW ZAAKCEPTOWAŁ BY tWOJE DZIECKO! PO TYM CO [PISZESZ-TAK NIE JEST

Gość kiedys samotna mama
ja poznałam swojego obecnego partnera 8 lat temu, moje dzieci miały po 3 lata, sami doszli do słowa tato, pomimo iz w zeszłym roku powiedzielismy im że nie jest ich biologicznym ojcem nic sie nie zmieniło. kochaja go A On kocha ich jak własne dzieci!!!!! Od początku traktował ich dobrze, gdyby było inaczej, nie zostełby w moim domu nawet minuty dłużej!!!! Wię zastanów się dla dobra Twojego syna!!!

Gość nie wiem .....
a bylam taka szczesliwa ze spotkalam normalnego faceta!!!!!!!!!!

Gość nie wiem .....
kiedys samotna matka - masz racje , ciezka decyzja przede mna

Gość kiedys samotna mama
normalny byłby gdyby zachowywał się inaczej-niestety!!!!! Wiem że ciężko Ci,ale pomysl dla dobra Twojego dziecka!!! Facetów jest multum-dziecko jest Twoim największym skarbem-dbaj o nie i stwórz mu normalny dom. Powodzenia i siły przede wszystkim

Gość nie wiem .....
jego rodzice zaakceptowali malego , jego siostra dlaczego on nie potrafi!!!!! PYTAMM SIE DLACZEGO???????????????????????

Gość kiedys samotna mama
ewentualnie postaw sprawe jasno- pogadaj ofen z tym swoim facetem i powiedz mu to wszystko co leży ci na sercu,i daj ultimatum-ewentualnie czas próby!! Może akurat:) Powodzenia i siły ale też konsekwencji!!!!!!!

Gość kiedys samotna mama
może poprostu nie dojrzał jeszcze do roli ojca,może....

Gość kiedys samotna mama
może poprostu nie dojrzał jeszcze do roli ojca,może....

nie wiem żadna decyzja w naszym życiu nie jest łatwa, jak hcesz pogadać dlużej podaj swoje gg mi na e-mail, ale wiesz zmiany w życiu są nieuniknione, a z facetami też trzeba prostu z mostu, weź swojego partnera na poważną rozmowe i powiedz mu o wszystkim w oprzystępny sposób nie owijając w bawełne... trzymam kciuki, uściski dla synka