Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no skąd

skąd wiecie, że kochacie?

Polecane posty

Gość no skąd

po czym poznać, że się kocha? że to ta osoba? że to Twoja druga połówka? bo ja nie wiem. a nie mam nastu lat.

ja stąd, że tęsknię że w najtrudniejszych chwilach czuję, jakbym miala anioła stróża że rozumiemy się bez słów

Gość fragma_
jak się zakochuję to głupieję;)

Gość proste
kiedy patrze w jego oczy czas staje w miejscu, nie ma nic poza nami i nie liczy sie nic. Znikaja wszystkie problemy i troski. Kiedy go nie ma jest tesknota i wspomnienia i czuje jak milosc we mnie rosnie kazdego dnia. :)

Gość no skąd
bo ja jestem już długo w związku, prawie dwa latka, i jeśli teraz nie wiem, to kiedy?

Gość wgórę
upppp

Gość miłość odczucie indywidualne
czy to podniesione emocje sprzyjające seksowi 5 razy dziennie? czy to święty spokój, ktory odczuwa sie kazdeog ranka? czy to wspólne rozmowy po świt? sama sobie odpowiedz, co uważasz za miłość

Gość no skąd
rozmowy po świt. Tego mi strasznie brakuje. Nie mogę z nim porozmawiać o marzeniach, o pragnieniach, o planach, o stosunkach międzyludzkich, o dobrej książce którą przeczytałam. Muszę rozmawiać o rzeczach całkowicie przyziemnych. O nudnych sprawach. Seks? Nie układa się. Tzn z mojej winy, to na pewno. Źle się dzieje w związku, to i seksu nie ma. Nie umiem tego oddzielić. No właśnie, co to jest miłość............?

Gość no skąd
i jeszcze... obecnie nie widzieliśmy się tydzień, bo musiał wyjechać. Kompletnie nie tęsknie. Prawie do niego nie piszę, nie dzwonię. Jak napisze smsa, to często zapominam mu odpisać. Uciekam od kontaktu. Dlaczego!?

Gość blagam nie zakladaj
ja bardzo tesknie, nie wiem czy to milosc ale co za roznica, chcialabym znowu zebysmy byli razem

Gość 111111111111111111
bo jestem w 7 niebie , bo serce wali mi jak młot kiedy na niego czekam , bo za nim tesknie i szaleje , bo wiem ze go kocham - kocham i chce to wykrzyczeć !!!

Gość łagodząco działa
bo patrze cały czas w sufit ;)

Gość nikogo nie kochamy i nie musim
y sie przejmowac takimi zmartwieniami

bo nie mysle racjonalnie , bo bez niego dzień bladnie , bo strasznie tesknie kiedy go nie ma , bo zawalam zycie dla niego i zmieniam plany i decyzje dla niego - można pisać i pisać - po prostu jak go nie masz czujesz straszna pustke i nie mozesz o niczym innym myśleć tylko o nim .

Gość to po co tu piszecie

- bo przy nim zapominam o problemach i kłopotach - bo rozumiemy się bez słów, razem jest nam radośnie - bo jest moim najlepszym przyjacielem - myslę o nim cały czas, o tym co robi - gdy nie pisze, niepokoje sie o niego - ciesze się na jego przyjazd - jestem szczęsliwa:) - gdy nie może przyjechac płakać mi się chce i jest mi przykro, - gdy ma problemy martwie sie o niego, chce mu pomóc jak tylko mogę - lubię sprawiać mu prezenty i robić niespodzianki - jestem o niego zazdrosna i długo by jeszcze wymieniać....:)

Gość blagam nie zakladaj
jestescie po prostu uzaleznione od facetow, taka prawda

tak masz racje jestem od niego uzależniona bo zabrał mi dusze bez pytania i nie wiem kiedy .Choc powinnam napisać że jesteśmy od siebie uzaleznieni i dobrzemi z tym .

Gość uzaleznienie wyniszcza
wiec nie gadajcie, ze to takie wspaniale uzaleznienie to nie milosc - to strach przed samotnoscia jakie jestescie niedojrzale

przepraszm pomarańczko ile masz lat ? - jak masz odwage napisać to prosze napisz , choć watpie .

milosc to cierpienie to obawa przed utrata tej osoby to chec przebywania w jej towarzystwie myslenie w pozytywny sposob na jej temat to dlugie wieczory poswiecone rozmowie to cos, co przekracza ramy dobra i zla

Gość no skąd
a ile jesteście w związku? jestem ciekawa, czy te Wasze pozytywne odczucia są po miesiącu bycia z kimś, czy po kilku latach...?