Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VolumeMode

OPTYMALNA WAGA.Podajcie co wam wyszło

Polecane posty

Gość enter albo spacja po linku

Gość VolumeMode
www.vip-antycellulit.com/bmi.html

Gość VolumeMode
BMI 18.1 Idealna waga 68kg (a waze 56kg.)

Gość optymalna
a mnie wyszło ze moja idalna waga przy 163cm wzrostu to 58.45kg. Ważę 56kg wiec mam spory zapas :) Chce jeszcze schudnąć 2kg wiec i tak bede sie jeszcze mieścic w optymalnej wadze :)

mi wyszło 61 haha Ale nie wydaje mi się to prawidłowe hmmmm Watpliwa sprawa. BMI jest liczone osobno dla kobiet i osobno dla mężczyzn. W innym portalu(na onecie) moja idealna to 56. NO nie wiem, nie wiem.hmmmmmmmmmm

wskaźnik bmi = 20,9. a ważę 57 przy wzroście 165 :) idealna waga 59,9 :O i wyglądałabym jak świnia :P

Gość ta strona jest zbyt ogólna
i nie bierze pod uwagę BUDOWY CIAŁA ta jest lepsza: http://www.e-manus.pl/calc,id,4,type,0,zawartosc_tluszczu_w_organizmie.html

Gość optymalna
grrr...!! nigdy sie ni enaucze wklejac linków :( skasujcie te znaczki w słowie "kalkulator" w linku i bedzie OK

a co ja zrobiłam? :( jeżeli chodzi o to, że wyglądałabym jak świnia to jest to prawda - u mnie każdy dodatkowy kg widać z daleka. nie smutaj się :D

Gość
a sorry, myślałam że to stwierdzenie ogólne :P

Zołzowata-------> sprawdź lepiej na tej stronce, którą podałam:)

Zołzowata----------> sprawdź lepiej na tej stronce, którą podałam:)

ojej! wyszło mi, że mam za dużo tłuszczu! 25,4, a norma wynosi 20-25,4 :( ale to jeszcze nie ryzyko chorób :P

a optymalna waga?

oczywiście miało być, że norma wynosi 25.00 :P a nie szkodzi- nawet nie zdążyłam się pogniewać :D

mi z tego pierwszego wyszło BMI 19 idealna waga to 61 kg a najniższa dopuszczalna 52 kg nadmienie, że ważę 53 kg a wpierdalam jak dzika świnia, po 4 kotlety na obiad , w nocy po 3 bułki, najlepiej wszystko smażone i z mięsem :P goopie te kalkulatory :P

Gość hfgfjf
mam niedowagę i co w zwiazku z tym? ze swoja waga czuję sie super, nie chce byc grubsza :)

optymalna 54 kg :) śmieszy mnie to, bo nadal wyglądałabym jak bombka :P 50 kg to idealna waga:) kiedyś ważyłam 48 kg i też wyglądałam fajnie. mam drobne kości, więc się nie martwcie :D

Ja mam to samo.jem i jem i nie tyje...Obżeram sie nocami i nic, ale jak po świętach przybylo mi 2kg. to nikt nie omieszkal tego nie zauwazyc...widac z daleka. Ale tak na codzien to jade prawie na samych fast foodach a BMI, ktore badał mi dietetyk ok.miesiac temu wyszło mi 18,3 a z tego pierwszego kalkulatora 18,1 wiec jest idealny

trochę tak niezdrowo objadać się po nocach, ale rozumiem, że jak nie trzeba się odchudzać to można sobie wyczyścić nawet całą lodówkę :P fajnie masz ;)

VolumeMode ---> mi nawet po świętach ani pól kilo nie przybyło nigdy :P :D ale mam strasznie szybką przemianę materii tzn zjem i za 5 minut mam wycieczkę do WC :classic_cool: z jednej strony to fajne bo mogę żreć jak świnia i wyglądam szczupło i nigdy nie byłam na diecie a z drugiej strony wychodzi na to, że jem tylko po to, żeby z głodu nie umrzeć :D :D :D

ostatnio sporo jeździłam na rowerze, więc cellulit praktycznie mi zniknął:) trochę sportu i będzie super ;)

niezdrowo, bo żołądek cały czas pracuje, nawet w nocy. nie dość, że późno to jeszcze przed samym snem pewnie, więc biedny organizm się męczy całą noc, a rano następna dostawa. ja np staram się nie jeść po 19, a śniadanie dopiero około 7-8, żeby między ostatnim posiłkiem a pierwszym następnego dnia minęło 12 godzin- tak jest najzdrowiej ;)