Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczeeeee

Właśnie zerwałam pomocyyyy

Polecane posty

Gość Płaczeeeee

płaczeeeeeee a miało byc tak pieknieee

Gość gghh
a czemu zerwalas?

Gość Płaczeeeee
nieprzejdzie za pare dni bo jak raz znim zerwalam to nieprzeszlo nawet po pół roku... To nieprzemyslana decyzja niestety ale oklamal mnie... Boże tak go kocham a leja sie ze mnie łzy strumieniami Boze

Gość niegapsie
skoro tak go kochasz to dlaczego zerwalas???az tak podle bylo to klamstwo?

Gość Płaczeeeee
nie ufałam mu, staralam sie, fakt zawiódl mnie kilka razy, chcial pójsc z kolegami na wódke. Zgodziłam sie powiedzialam ze jak zadzwonie ma odbierac bo jak nie odbierze to koniec. Zadzwonilam, odebral powiedzial ze wraca do domu bo deszcz strasznie leje. Wiem ze niewrócil do domu bo mam taka mozliwosc sprawdzenia. Zadzwonilam niedawno. Nieodbieral. Zadzwonilam z 5 razy. Nieodebral za kazdym razem. Napisalam zegnaj choc tak bardzo tego załuje. To tak boli. Tylko pieknych dni razem spedzonych. Spotykalismy sie dzien w dzien. A teraz jak pomysle co bedzie... Boze zaraz sie zapłacze na smierc, a klawiatura juz mokra.

Gość Płaczeeeee
To był mój pierwszy poważny związek. To on pokazał mi jak żyć. To z nim przeżyłam swój pierwszy raz. Planowalismy kiedys ślub dziecko. Bożee niemam siły.

Gość oja t
kontrolowalas faceta co 5 minut wiec sie zmyl. podstawa zwizku jest zaufanie a nie urzadzanie godzin policyjnych

Gość mamtakiepytanie
jestes jego nianią czy dziewczyną?

Gość Płaczeeeee
jakby was chlopak kiedys zdradzal i byl typem amanta to ciekawe czy byscie tak UFAŁY wątpie... Szkoda że nikt nie potrafi mnie chociaz troche zrozumieć.

Gość lolo lolo
jak cie zdradzal to po cholere z nim dalej bylas co..? to glupota, facet cie zdradza jeszcze przed slubem a ty dla takiego chuja wylewasz lzy? :D te no sorry, ale chyba mozesz sobie zalatwic lepszego a nie takiego ktory moczy w kazdej.. :D

Gość wyciszona
ja Ciebie rozumiem i naprawde zrobiłaś dobrze skoro już zawodził, to dalej mogło być tylko gprzej NIE WYCOFUJ SIE Z ZERWANIA - trafisz jeszcze na godnego siebie głowa do góry, a popłakać jest nawet wskazane, to tak jak urządzenie pogrzebu jest konieczne by uwierzyć, że ktoś nie zyje płacz i uwierz w nowy ogrom mozliwości!

Gość Płaczeeeee
zdradzal kiedys, jak sie spotykalismy tylko. Tzn mial jakas tam "kolezanke". Wkurzylam sie ze jechał na dwa fronty. Zerwałam znajomosc na pół roku. Po pół roku zaczelismy sie spotykać. Był mi wierny wiem, ale ja wciąż sie bałam. A dzisiaj... Nie wiem co robi... Może własnie obraca jakąs lale w barze bo mu sie znudzilam... K=URWA brak sił!

Gość Płaczeeeee
wyciszona Raczej nie bedzie ogromu możliwości bo on jest jak taki cień. Od 4 lat sie znamy mamy wspólnych znajomych wszystko zawsze wiązało mi sie z nim. A teraz tak poprostu zerwać??? tak żeby juz wiecej o nim nie słyszeć niewidzieć! Nie da się. Mieszkamy w małej miejscowości. Zreszta strasznie go kocham i wiem że jemu też zależy. Wiem że jestem zazdrosna o niego ze wiele rzeczy mu zabraniam, ale dlatego ze sie boje i nieznaczy to ze on ma mi sie w taki sposob odpłacać. Mógł odebrac ten cholerny telefon powiedziec ze nie jest jeszcze w domu ze gdzies pije. Nie, on wolał wszystko skonczyć. Nie wiem nawet czy przeczytal tego smsa czy doszło to do niego bo pewnie jest pijany. Przegrałam swoje zycie jednym słowem. Był wszystkim.

Gość lolo lolo
tak tak, mial tylko kolezanke :D i to jeszcze jak sie tylko spotykaliscie? a co znaczy to tylko? bo dla mnie albo z kims jestes albo nie ;) sorry ale facet ktory jedzie na dwa fronty u mnie nie mial by drugiej szansy - jak sobie wyobrazasz moment, jak mu sie troche znudzisz, zwiazek wejdzie w rutyne albo bedziecie mieli jakis powazniejszy kryzys? tez sobie znajdzie kolezanke, a tobie powie ze sie tylko spotykal, genialna przyszlosc :D

Gość wyciszona
no przestań! po tym, co teraz przeczytałam, tym bardziej doradzam, by sobie dać spokój z kimś takim!!! sama przeczytaj swoje słowa i rozważ. choćbyś nie wiem jak miała pocierpieć - nie związuj się z takim typem faceta. Mówi Ci to dojrzała kobieta. pozdrawiam

Gość ja jestem...
mnie zdradzil raz, a czy zdradziz znow , tego nie wiem. Nie kontroluje go, bo kontrola zwieksza chec do zdrady.

Gość oja t
Jezeli facet zdradza to albo sie go rzuca w cholere albo jezeli decyduje sie przebaczyc mu i odbudowac zwiazek to odrzuca sie to co bylo i na nowo sie probuje udzielajac kredytu zaufania. Jezeli ma ie co 5 minut dzwonic sprawdzac, kontrolowac to to jest meczarnia a nie zwiazek. zwiazek ma przynosic radosc a nie wprawiac w zdnerwowanie. Wiec jezeli wasze bycie razem mialo polegac na ciaglych kontrolach to lepiej ze sie rozstaliscie.

Gość Płaczeeeee
wyciszona on był całym moim życiem, Zadnych znajomych nic tylko on. Całe dnie tylko on... To jak śmierć dla mnie.

Gość wyciszona
też tak miałam! zerwałam a potem sie wycofałam i..... płaczę już 20 lat! a cały świat naprawdę jest ogromny, dużo większy niż mysli zakochana dziewczyna, a już napewno wiekszy niż kutas jakiegokolwiek "skarbusia"

Gość Płaczeeeee
wyciszona Co masz na mysli mówiąc że zerwałaś i się wycofałas??

Gość wyciszona
no właśnie tak jak Ty teraz, zerwałam bo honor kazał a potem sie pogodziłam i cierpie całe życie

Gość wyciszona
a gdybym wytrzymała wtedy kilka miesiecy cierpienia, oszczędzilabym sobie 20 lat męki

Gość Płaczeeeee
czyli co zerwałas i teraz cierpisz ze z nim niejestes? Przepraszam ale jestem tak zamotana skołowana i wogóle...

Gość wyciszona
dlatego pochwalam Twoje zerwanie, nawet gdy boli ten typ tak ma i już sie nie zmienia nie ma sie co łudzić!

znam ten ból... ale naprawde przejdzie ci... lepiej ze teraz z nim zerwalas

Gość wyciszona
cierpie, bo dalej było już tylko gorzej, to oczywiste

Gość Płaczeeeee
wyciszona jestes z nim ciagle????

Gość wyciszona
taaak! mam gromadkę dzieci! a miłość dawno zabita!