Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

problem

Polecane posty

hej mam taki problem niby błachy ale nie wiem jak go rozwiazac... mianowicie poznalam niedawno jednego chlopaka ktory jest wspanialy tylko ze... ma nie swierzy oddech :( ogólnie uwielbiam sie calowac ale on uwaza ze ja tego nie lubie - z nim raczej unikam calowania z powodu tego oddechu. za malo sie znamy zeby stac mnie bylo na odwage i powiedziec mu wprost o co chodzi nie wiem czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji

Gość pytający szukający
tic tac is my tactic

ee no mam mu ciagle tictaci wpychac ;p? naprawde dobrze mi z nim ale to strasznie odpycha

Jeśli to nie prowokacja, to po prostu zasugeruj mu to jakoś delikatnie. Często człowiek nie zdaje sobie sam sprawy, że ma taki problem.

ja się chyba do takich relacji jednak nie nadaję :) całować się z nim możesz a szczerze pogadać to nie? I jeszcze "jest mni z nim dobrze" znaczy przystojny jest? ;) Jak to ma tak wyglądać to ja wysiadam :classic_cool: 🖐️

pisze ogolnikowo bo po co sie zaglebic. chcialam tylko problem zarysowac a nie sie rozpisywac. wlasnie z nim pisze sobie ale jakos nie moge no ;p

tez dochodze do wniosku. wlasnie sie dopytuje czemu nie chce sie calowac i jaki jest problem i co mam mu napisac \"bo masz nie swierzy oddech\" yyyy

no ja bym chyba padła na miejscu jakby mi koles takie cos powiedzial ale tez jakby sie wzbranial przed pocalunkami to bym zaczela sie domyslac

jak by się koleś wzbraniał przed pocałunkiem to założyła byś temat \"Czy ja go nie pociągam\" kafeteria zna takie przypadki 🖐️ zawsze możesz mu kupić płyn do płukania jamy ustnej w prezencie :D wtedy już się powinien domyślić... ale lepiej chyba to powiedzieć, albo jakoś zapytać np.: o problemy z zębami