Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpiąca......

Pomocy

Polecane posty

Gość Cierpiąca......

W piątek w pracy siedzialam przy biurku , kiedy odwrocilam glowe w strone okna poczulam ptrzerazliwy bol szyji iglosne strzykrzecie od tej pory okropnie boli mnie szyja i gorna czesc plecow oraz dretwieje mi prawa reka i prawa noga. wykupilam pol apteki rozne mascie tabletki nic nie pomaga. Pomocy!

Gość dyzurny lekarz kafe
usiadz wygodnie na krzesle, wyprostuj sie, zadnego garbienia! a potem zaloz jeszcze 12 topikow o tym jak bardzo Cie boli i jak mozemy Ci pomoc! :p :p :p

Gość musiało Cie przewiac
, moze gdzies w samochodzie lub przeciąg . Jezeli zadne masci nie pomagają , chyba musisz pojsc do lekarza. Ja miałam kiedys to samo i pomogły mi tylko tabletki przepisane przez lekarza Myolastan. Brałam je tylko na noc i to juz będć w łozku , bo bardzo rożluźniają miesnie i łatwo mozna usnąc po nich na stojąco :P

Gość doraznie
Zrob sobie goracy (tylko by sie nie oparzyc ) oklad na kark i plecy .Powinno pomoc . Potem masci.

Gość to normalne
przy zwyrodnieniach mnie boli po lekach troszke ustepuje i dalej powraca potrzebna jest rehabilitacja masaże chyba pole magnetyczne oni wiedza co ale tez ciągle mam do lekarza "pod gorke" ale skoro Cie zablokowało to musisz

Gość krecz karku
Moj kumpel tez to mial - KRęCZ KARKU sie to nazywa. nie obedzie sie bez pomocy lekarza, obawiam sie!