Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciuszek

Łatwy kierunek, łatwe studia Szczecin

Polecane posty

Ukonczylam wlasnie studium i rodzice chca abym poszla na studia.Mam juz swoja rodzine mam dziecko i nie bardzo mam czas na nauke tak do konca czy znacie moze jakis kierunek studia w szczecinie w miare latwe??

Gość kitty kitty
Jeśli choć troche znasz francuski to polecam romanistykę :D Zajęcia pon - czw., najczęściej od 8.30 do max. 15 :) Wykładowcy od czasu do czasu mają odpały, ale generalnie poziom nie jest za wysoki, tak więc spokojnie można dać sobie radę, z palcem w tyłku :)

nie znam francuskiego, a co najlpesze uczylam sie angielskiego ale szczerze powiedziawszy jezyk mam opanowany chyba podstawowo.naprwde bardzo slabo znam angielski moze powinnam na jakis kurs sie udac

Gość ryszarda_Prawdziwa
Czy zamierzasz studiować dla studiowania? Smieszne to troche...

Gość jusiek
nie ma łatwych studiów!!!! Ja takich nie znam

przeciez mi nie chodzi o to zaby pojsc na studia olac calkiem nic sie nie uczyc i zdawac.Logiczne jest to ze trzeba sie uczyc, ale sa napewno uczelnie w szczecinie z tymi latwiejszymi i trudniejszymi kierunkami o to mi chodzi?prosze o rade

Gość tylko tyle
;/

Gość jusiek
to idz sprawdzic się na AR może dotrwasz do 1-go semestru na Technologię Żywności

Gość honestly speaking
to pedagogika pracy socjalnej i resocjalizacyjna, oczywscie na US poziomem nie powala :o zajecia np w I semstrze na I roku były 3-4 razy w tygodniu, przejsc łatwo, jedyny potworek to hist. wych.- ale tez do przejscia. Ale wiadomo, co kto lubi, mnie tam juz nie ma, wole sie troche postarac na innej uczelni ;) pozdrawiam

Gość kitty kitty
jusiek - romanistyka jest banalnie łatwa :P

Gość co kolwiek
na Wydziale Zarządzania i Ekonomiki Transpotu czy jak się ten ekonomik na cukrowej nazywa. Wydział Gier i Zabaw :classic_cool:

Gość tylko tyle
do "co kolwiek" zgadzam sie!!!! nic,nic i jeszcze raz nic nie robią... całymi dniami wolne.... może 2 razy w tygodniu zajęcia i same 5 mają.... ;/ a na ar wbrew pozorom nie jest łatwo :(

Gość jusiek
do kitty kitty żartowałam przecież tam trzeba zapierdzielac umysłowo jak ma ochotę na chemię biochemię albo inne dziwactwa

honestly speaking myslalam wlasnie nad tym pedagogika mnie interesuje. mysle tez nad kosmatologia bo skonczylam kurs kosmetyczny i to mnie tez inetersuje ale tu natomiast trzeba napewno sie bardzo dobrze uczyc. musze pomysle nad ta pedagogika bo ekonomia odpada 5lt uczylam sie w liceum ekonomiczny wogole mnie to nie interesuje. tak wogole to wybieram sie na studia zaoczne

Gość honestly speaking
no mnie szlag jasny trafiał, ze miałam tyle wolnego czasu. Sporadycznie cos sie zdarzało to robienia, ale ja na dziennych byłam, takze nie wiem jak to wygląda na zaocznych. Egzaminy były 3, filozofia, socjologia i biomedyczne+ jakies tam zaliczenia. W ogóle zaczyna sie tam materiał od d*py str, prawie zadnych podstaw, tylko tak, bach od srodka, dla mnie bezsens totalny, jak sie przeniosłam na inna uczelnie, to musiałam nadganiac w semestrze letnim róznice programowe,wiec miałam sterte ,materiału do nauki, ale to mi w zasadzie odpowiadało. Teraz przynajmniej mam jakiekolwiek podstawy i baze do dalszej nauki. Jakby co to pytaj, chetnie odpowiem :)

Gość elka marcelka
no no tylko na zaoczne na łatwizne Łatwy kierunek, łatwe studia a potem łeb zadarty jakby conajmniej UJ ukonczyła hahahahah ach ci zaoczni studenci wasz poziom jest zenujacy!

ale ja nie ukrywam, ze kujonem nie jestem i nie mam czasu zeby nie wiadomo ile go poswiecac na nauke i mowie to otwarcie i prosze o jakies latwe studia w szczecinie i to wszytskpo

Aż mnie zatkało! Mam na myśli wypowiedź elki marcelki. Widać że gówniarą jesteś bo nic nie wiesz o życiu. Myślisz że studia dzienne to Aż mnie zatkało! Mam na myśli wypowiedź elki marcelki. Widać że gówniarą jesteś bo nic nie wiesz o życiu. Myślisz że studia dzienne to najważniejsze w życiu, że po zaocznych to tempaki jakieś. To nie zależy od studiów ale od człowieka. Może ktoś studiować zaocznie i posiadać znacznie wiecej wiedzy i umiejętności niż od studenta \\\\\\\"dziennego\\\\\\\" . Ja sama mam rodzinę, dziecko i chcę studiować zaocznie bo nie mam możliwości to nie znaczy, że mój poziom będzie \\\\\\\"żenujący\\\\\\\". Tak naprawdę to ty jesteś żenująca!!! Jeszcze Ci życie gówniaro pokaże!

Gość dsaasd
Prawdę mówiąc to każdy kierunek i prawie każda uczelnia jaką wybierzesz. Szczecin ma bardzo kiepski poziom jeżeli chodzi o uczelnie...

Gość zaoczny
A ja będę sie pieklił, jak mi ktoś będzie wmawiał, że zaoczne to nieporozumienie. Sam jestem niepełnosprawny, chciałem studiować dzienną germanistykę na prywatnej uczelni w Łodzi (tylko dlatego, że UŁ nie jest przystosowany!), dzięki temu mam czas na gimnastykę i basen. Mam cały czas stypendium naukowe i dla osób niepełnosprawnych, dodatkowo biorę korki do egzaminu C1, sam uczę zaprzyjaźnionego gimnazjalistę. Na studiach owszem, łatwo, ale nie uważam, że to wina programu lub Wykładowców, śmiem twierdzic, że po prostu posiadam łatwość uczenia się języków. Być może (nie wiem!!!) na dziennych byłoby trudniej, ale po pierwsze, studia zaoczne są coraz popularniejsze (młodzi wcześnie podejmują pracę), nikogo obecnie nie powinno obchodzić, czy ukończyło się studia stacjonarne. Poza tym przy wielu innych obowiązkach nie mam super dużo czasu na naukę, więc robotę mam. Nocy nie zarywam, ale to w końcu nigdy nie jest obowiązek studenta zapisany w Statucie Uczelni. Nie zawsze trzeba, to, że ktoś uczy się do rana, nie gwarantuje jako "sam fakt" lepszych ocen czy pracy!!! Może (nie wiem!!!) istnieją trudniejsze kierunki studiów, ale mój wybór wynikał z predyspozycji!!! Honestly speaking: nie musiał Cię szlag trafiać, nieprawda, że na którymkolwiek systemie studiów zawsze jest trudniej lub łatwiej. Trochę szacunku!

Gość zołza32
Hej.Ja studiuje zaocznie w SSW STARGARDINUM . Polecam mała uczelnia ,miła atmosfera .Naprawdę warto i trwają zapisy

Gość No moim zd ANIEM
Szczecinskie uczelnie maja tak niski poziom ze smiac sie chce.Jaki kolwiek kierunek wybierzesz bedzie latwy

Gość MałgosiaKruss
Ja ci mogę polecić dosyć egzotyczny i moim zdaniem również łatwy kierunek, mianowicie psychologia w biznesie http://www.wsb.pl/chorzow/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/psychologiawbiznesie . Ja to akurat studiuję w Chorzowie na wsb, ale pewnie w Szczecinie znajdziesz coś podobnego. Poczytaj sobie opis programu. U nas studia są tylko zaoczne i są naprawdę bardzo dobrym uzupełnieniem do dowolnych studiów menedzerskich.