anula89 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Witam. Pewnie jak wiekszosc z was nie od dzisiaj sie odchudzam i powiem wam mam dosc glodzenia sie wiec dlatego od dzisiaj stawiam glownie na sport. Juz dzisiaj zaczynam biegac. Chce w 3 klasie liceum wygladac idealnie a sport peiknie wyrzezbi mi sylwetke. Kto sie przylacza do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 nikt sie nie odwazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 ja od wczoraj zaczęłam ćwiczyć w takiej kolejności : 30min rower stacjonarny http://www.youtube.com/watch?v=Jse7bz4MFQM&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=DefXxHEvVVA&mode=related&search= i takie wymachy nogi do tyłu na pośladki przy muzyce będę wykonywała taki zestaw każdego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 polecam aerobik, nie ma to jak troche ruchy pod okiem instruktora;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 24, 2007 Sport uprawiam dla przyjemnosci a nie z uporem maniaka po to aby schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Ja juz przerabialam aerobic i mi sie podobalo tylko nie wiem czy dam rade od wrzesnia bo niestety matura sie zbliza wielkimi krokami. A w przyszlosci chce pracowac w silowni wiec na AWF mam zamiar sie dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Moniśka---> ja takze dla przyjemnosci .Od malego cos trenuje tylko ostatnio zlapalam kontuzje i teraz jakos nie umiem sie zmusic do biegania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 ja bardzo lubie ćwiczyć ale czasami mam takie dni , ze dosłownie nic mi się nie chce jak zrobie przerwe 2-dniową to pozniej trudno mi ponownie sie za to zabrać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 wlasnie zbieram sie zeby pobiegac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 ja ćwiczyłam juz ponad 30 min chyba 45 dokładnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 pobiegalam tylko 20 minut bo na razie kolano mi na wiecej nie pozwala ale bede zwiekszac sobie czas systematycznie, wieczorkiem jeszcze jakies cwiczenia na brzuch i ramiona i plan wykonany na dzien dzisiejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blond_Lady Napisano Czerwiec 24, 2007 ja zaczęłam od dziś , zjdałam tylko sałatkę i biegałam 4 kilometry. Nic biegania nie zastąpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Bieganie jest najlepsze:) ja jutro rano o 8:30 znowu ide biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stroken 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Ja tez polubiłam bieganie NIgdy nie byłam do niego przekonana ale stopniowo zaczelam biegac przed snem i bardzo to polubiłam :) Brak czasu i checi sprawil ze przestałam... ale teraz znow zaczynam. Tylko teraz bede biegała rano! od razu po wstaniu najlepiej. Powoli od małych dystansow. Start? Jutro!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Splath 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 A tu jest artykuł jak ćwiczyć zeby były efekty. Jak prawidłowo dobierać ćwiczenia :) http://e-kobiety.pl/content/view/2569/449/ żeby nie było tak jak w tytule: staram się a efektów nie widać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rossi Barboa Napisano Czerwiec 25, 2007 A ja stawiam na Tolka Banana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 Witam:) co u was dziewczyny? ja zaraz ide zrobic sobie sniadanko a pozniej cwiczenia i da ksiazek musze poprawic niestety egzamin na britamie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 co tu tak cicho?:( ja dzisiaj sobie pocwiczylam, pogralam w tenisa i poplywalam.Jedynie nie udalo mi sie pobiegac, ale jutro to nadrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hitomi_lara Napisano Czerwiec 25, 2007 witam wszystkich:) Ja rowniez stawiam na sport, biegam co drugi dzien 30 minut i tak sie wlasnie zastanawiam (biegam od okolo miesiaca ale sredni systematycznie bo nie mialam czasu) czy bieganie nie spowoduje zbytniego rozrostu miesni? Czy naprawde ladnie wymodeluje mi sylwetke? Czy ktos zna sie tutaj na tym i moglby mi cos o tym powiedziec? Bo chcialabym raczej zmneijszyc obwod ud a nie je zwiekszyc. Poza tym bieganie to dla mnie straszna frajda i daje mi to wielka satysfakcje. Ooglnie to startuje w zawodach lekkoatletycznych, ale jestem typowym krotkodystansowcem, biegam na 100m i osiagam nawet calkiem niezle wyniki jak na kogos kto zupelnie nie trenuje. Biegac zaczelam od niedawna , zaczelam od 20 minut i poki co zwiekszylam do 30 minut chociaz zdaza sie ze biegam i po 40-50 ale staram sie nie przemeczac i nie nadwyrezac kostki bo miewam z nia problemy. ja tez STAWIAM NA SPORT i przylaczam sie, jesli moge oczywiscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 Witam:) nie wiem jak u ciebie ale mnie bieganie odchudza, ale to zalezy od osoby. Kazdy ma inaczej. Jutro specjalnie wczesniej wstaje zeby pobiegac. Mam nadzieje ze mi sie uda bo to dopiero poczatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 co tu tak cicho? Ja sie wlasnie zbieram na basen troszke sie poruszac bo ostatnie 2 dni leniuchowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bellarossa 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 a ja chodze na aero od 2 miesiecy i juz schudłam jakies 6 -7 kg. moze to nie duzo ale róznica w wygladzie jest bardzo przyjemna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 juz dzisiaj pobiegane, a przede mna jeszcze basen i brzuszki:) musze troche ogranczyc jedzenie bo ostatnio pofolgowalam sobie zbytnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach