Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynka99898

schudlam w miesiac z 61kg do 54kg!!!

Polecane posty

Gość klaudynka99898

super sie czuje oczywiscie najbardziej ubolewam bo prawie nie mam piersi i wszystkie bluzki sa na mnie za szerokie a w paskach musze dorabiac dziurki.

Gość ulenka 29
jaka dieta*

Gość klaudynka99898
dieta taka ze przestalam jesc fast foody i zjadac 1 wielki posilek dziennie a zamiast tego jem 6 malych i regularnie nie uzywam cukru ale jak zachce mi sie cos slodkiego to zjadam kawalek czekolady a nie cala tabliczke,zamiast chleba pieczywo chrupkie i max 2 kromki dziennie duzo warzyw owocow i p[je wode albo soki pol na pol z woda,duzo protein i troszeszce wysilku ale uwierzcie mi troszceczke bo absolutnie nie jestem typem sportowca a raczej lenia. wysilek polega na tym ze zamiast autobusem ide na piechote, po schodach zamiast winda i robie co wieczor 4 serie po 25 brzuszkow

Gość najprostsza i najlepsza
dieta czyli mniej żreć :) gratuluję, tylko teraz dbaj żeby znów nie przytyć

Gość klaudynka99898
mam 174 raczej nie wroce do starej wagi bo poprostu zmienilam nawyki zywieniowe jak mam ochote na pizze to robie sobie malutka z maki zytniej i z duza iloscia warzyw, a na hamburgery frytki itp poprostu nie mam ochoty a jezeli lapie mnie ochota na jakies ciacho to zawzyczaj zjadam lyzeczke albo dwie i koniec bo wiecej mi sie nie chce chlopak po mnie dojada.

Gość potwierdza się
po raz kolejny że MŻ jest najskuteczniejsza:) Gratuluję.

Gość klaudynka99898
a dziekuje serdecznie :D

Gość potwierdza się
ja teraz waże tyle co Ty, ale jestem duzo nizsza. Gdybym schudla tyle samo to byłoby ekstra:)

Gość xenaaaa
Jesz regularnie 6 razy dziennie? Jakie to posilki i o jakich godzinach jadasz?? Pracujesz, czy sie uczysz?

Gość Grysik
a czy moglabys napisac jak robisz ta pizze?:) a poza tym gratuluje schudniecia i zdrowego podejscia do tego wszystkiego:)

Gość klaudynka99898
studiuje, zabieram ze soba obiady na uczelnie w pojemniku, sniadanie o 9 i kazdy posilek mniej wiecej co 3 godz, zanim zlapie cie wilczy glod. Jem chudy nabial, makaron razowy i kasze gryczana , brazowy ryz (pol szkl do posilku) pieczone ryby, piersi z kurczaka ,wolowine, cielecine, warzywa i owoce w duzych ilosciach

Gość klaudynka99898
ta pizze robisz tak jak zwykla, tylko zamiast maki pszennej dodajesz razowa, znajdz sobie w necie przepis i zastap pszenna zytnia. Trzeba pamietac ze jak mamy ochote na pizze to nie musismy robic jej o srednicy 30 sm tylko 15 nam zypelnie wystarczy,i nie wpychac na sile odgrzana za pare godzxin jest tak samo smaczna, ser zolty najlepiej light. Dobrze zaczac dzien od goracej wody z cytryna poprawia prace ukl trawiennego i oczyszcza, nie jesc do momentu w ktorym nam niedobrze i nie mozemy wstac tylko odejsc od stolu jak leciukto nas ssie mozg za max 20 minut od tego momentu i tak da nam znac ze jestesmy najedzone

Gość ulenka 29
Klaudynko-ja piersi tez gubie w trakcie odchudzania a te brzuszki daly jakis rezultat? jak tluszczyk i brzuch jak wyglada

Gość nie do konca masz rację
ja schudłam 5 kilo i biust mam taki jak przed dietą:-)