Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

posiadaczka AA

jakie macie pasje?co was pochlania do reszty?

Polecane posty

Gość ostatnio kafeteria
:p

Gość moja pasja to też kafeteria
;)

Gość moja pasja to też kafeteria
też mnie pochłania do reszty:-oże nie mam czasu na inne pasje😭:-P

Lubię oglądać i tworzyć ładne rzeczy. MAluję, rysuję, kiedy się zabiorę za jakieś moje \"dzieło\" to nikt mi nie może przeszkadzać i poswięcam się jedynie jemu. Sztuka odkrywa człowieka.Kształci go.

Gość wieczornniee
psychika ludzka:) moja pasja jestem tu dla niego:) wazne sprawy a my z dali, wczoraj był wazny dzien np:)

Gość haker za kase.
a moja pasja to wlamywanie sie do kompow:) Oczywiscie nie po to by komus zaszkodzic, tylko tak dla wlasnej przyjemnosci. Im wiecej potrafie tym bardziej jestem zadowolony z siebie:)

jedyne co mnie tak pochlania i uspokaja to goytowanie i czytanie;) kafeteria mnie drazni:o :D

Aha, a w przyszłym roku mam zamiar podszkolić się w robieniu donic. Nowe doświadczenie. Pociąga mnie też chirurgia i mózg.

Pomyslmy... spanie, jedzenie, komputer, sex... wlasciwie to jedzenie i sex ostatnio mi sie znudzily, wiec zostaje spanie i komputer. :O

Gość os-aaa
tej wiosny dostałam fioła na tle kwiatów doniczkowych: stale znoszę jakieś odnóżki, przesadzam, wymieniam doniczki na modniejsze, tzn. te kolorowe ceramiczne, mąż uważa, że to świadczy o moim hoplu, bo zbędnie tracę kasę na doniczki zamiast zbierać np. na nową podłoge :)

os-aaa...a ja mam pierdolca na puncie żadkich bylinek...i hortensji....chyba w koncu uda mi sie w tym roku wyhodowac niebieska:)

Gość os-aaa
lubiś - to fajnie :) ja bylinki też mam w skalniaku, ale raczej takie pospolite, wczoraj kupiłam taką różową... no jak to się nazywa, ze 30 cm wysokości i też sprawia mi to radochę :)

loo, jak topik podskoczyl fajnie, ze macie cos co was interesuje, ja caly czas tego szukam i nie ma takiej czynnosci, ktorej moglabym sie poswiecic do konca, duzo rzeczy probuje i zostawiam. intereusje sie troche psychologia ale nic nie robie w tym kierunku zbytnio.

Gość artystka na fazie
siedzenie na internecie;] Po za tym ksiazki o tematyce psycho i parapsychologicznej po za tym sztuka: zdjecia, malowanie, oglądanie, ocenianie (ladnych rzeczy... i ludzi tez) Czasem jak malwoanie mnie znuzy to szyję, lepie z gliny... spiewam (choc to akurat juz tak mi nie wychodzi;). Piszę tez niekiedy... Wiersze np. W ogole to zajmuje sie chyba wszystkim co ze sztuka zwiazane, ale niektorymi specjalizacjami okresowo a innymi caly czas:)

ja wczoraj kupiłam sobie maleńką złotą rybkę i czuję, że będzie ona moją nową radością :) Posiadaczka - może Ty spróbuj na dobry początek - będziemy sie konsultować w sprawach naszych złotych rybek - fajne są - naprawdę. Szczególnie, że dużo czasu spędzam przed kąpem i postawiłam ją właśnie obok monitora, dając sobie doskonałą mozliwość obserwowania jej. A jeśli ktoś myśli, że taka rybka to nuda - pływa i tyle, to jest w błedzie!

Gość a taka jedna sobiexxzz
turystyka,podroze,rower,psychologia,

Gość mamamijaaaaaaa
: jakie macie pasje?co was pochlania BBBBBBEEEEEEEZZZZZZZZ reszty!!! analfabeci!!!!!!

mamamija, o co ci chodzi? Zarówno Bez reszty jak i Do reszty jest poprawne, obie formy są dopuszczalne. Już nie miałaś się czego czepić?

Gość Szepcik....
sztuka.S Z T U K A. s z t u k a..................... bo czy zycie nie jest sztuka? kocham zycie sztuke , konie , zagle, gory, opere , teatr, lyzwy, rolki, spacery brzegiem morza, , szybka jazde samochodem, muze powazna , hophop,kregle,gre w tenisa, ..........kurcze duzo tego:) i jeszcze fortepian i skrzypce;)

Gość nie ma tu takich
do reszty nie jest poprawne

Gość Szepcik....
Nom.. nie jest poprawne to co pisze ale taka jestem:P;) 'KOCHAM TO CO KOCHAM I NIE JESTEM POPRAWNA OSOBA;) I DOBRZE MOI Z TYM;