Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monique23

Jak sie dostac ze SZCZECINA do Rewala?

Polecane posty

Gość Monique23

pomozcie

Gość basia -...****.....*****
busem jak chcesz podam ci tel do przewożnika i dowiesz się wszystkiego

Gość u-yeah
z dworca pks najlepiej :P wejdz na www.rozklady.com.pl i tam wpisz i ci znajdzie :) pełno tego tam jeździ

Gość 24456
Możesz wejść na stronę PKP i spr czy jeżdżą tam pociągi, możesz również spr czy kursuje w tamtą stronę PKS albo wziąć mapę, wsiąść w samochód i pojechać.

nie słuchaj ,żaden autobus bo zapłacisz majątek a bedziesz jechać 7 godz przez wszystkie wioski i wioseczki :O -wsiadasz w busa przy dworcu PKP i tak jak autem jedziesz 2 godz za 15 zl

Gość Monique23
z dwoctca pkp jedzie tylko 2 godz za 15 zl?? to super!! czyli zamawialmdomek w rewalu:-)))

a jeszcze jedno do rewala nie dochodzi zaden pociąg nie mąćcie nikomu w głowie !!!!!!!!! ja tutaj mieszkam i wiem czym ludzie jeżdza ....

tak jest specjalny przewożnik firma OBER-TRANS ,która w sezonie letnim non-stop zajmuje się przewozem . A po drugie w rewalu domków jak na lekarstwo więcej pensjonatów... i bus serio jedzie 2-2.5 godz

oto numer przewożnika wisi u nas na przystanku ... 0605 106 390

Gość Monique23
baska a ile kosztuje nocka w pensjonacie_? i czy bedzie jeszcze cos wolne? ja chce jechac 11.-18 sierpnia z moim chlopakime? jak zamowic itd? bo kazdy chce juz jakis przelew na konto ! zeby mnie nie wykiwali,znasz jakies dobre pensjonaty,ale nie za drogie? ps.musze zamowic tego busa? ile razy dziennie jedzie?

Gość ja tak jeżdze -uczę sie
w Szczecinie i mieszkam w kamieniu pom. !!!!!! Pod dworcem w Szczecinie stoją duże busy osobowe ,więc zawsze z tego korzystam...🖐️

hmm pensjonat to raczej dużo ok 50 złoty od głowy , ale może Pobierowie,Trzęsaczu coś ...

Gość Monique23
ale ja widzialam w necie ze ok 30 pln a pensjonacie a co jest tanszego? jakis pokoj? jak to zalatwic?

nie chce mi sie wierzyć ,że w pensjonacie za tyle . pewnie to kwatery -gdzieś w domu u kogos -może byc nawet miło:) jak masz numer to zadzwoń dogadaj sie co i za ile ,potem wysyłasz tzw.zaliczkę za np 1 nocleg z góry -możesz to zrobic przekazem pocztowym lub wpłata na konto ! Ludzie sie asekurują -często rezerwuja na tel i po prostu nie przyjezdzaja albo jadą gdzie indziej a ludzie czekaja ...