Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tintoooo_19

TABSY - DYLEMAT

Polecane posty

Gość Tintoooo_19

hej kochane powiedzcie mi jak moge (o ile w ogole moge) sprawdzic czy tabletki antykoncepcyjne dzialaja w moim organizmie. jestem przy 9 tabletce, nie odczuwam żadnych zmian i mam dylemta. Proszę o pomoc :( Kocham się z moim chłopakiem i dodatkowo stosujemy metodę przerywaną..... tak dla bezpieczeństwa :)

Gość kiwi kiwi
nie mozesz sprawdzic, po prostu kochaj sie do konca i brak ciaży bedzie gwarancja ze działaja a stosunek przerywany jest bardzo zawodny wiec nawet jesli tabsy nie działaja (co przy regularnym stosowaniu z reguły sie nie zdarza) to i tak nic nie pomoze

Gość kiwi kiwi
poza tym jesli bierzesz tabsy regulanie to mozecie naprawde kochac sie do konca co jest o wiele przyjemniejsze niz wycofywanie sie podczas tak wielkiej rozkoszy...

Gość niah niah
Możesz przeczytać ulotkę lub porozmawiać z lekarzem. Może po 1 opakowaniu nabierzesz zaufania. Nie martw się, jeśli przyjmujesz prawidłowo działają na pewno. Po pierwszym regularnym okresie pewnie Ci mnie taka fobia:)

Gość chipsss
gdzies czytalam ze tabletki zaczynaja dzialac po przyjetym pierwszym opakowaniu, ale czy to prawda to nie mam pojecia ...

Gość kiwi kiwi
na wiekszosci ulotek napisano, ze jesli 1 tabletka jest przyjeta 1 dnia okresu to dziala juz od poczatku, jestem zywym przykladem

Gość tintooo_19
oooo dziekuje kochane :*:* na prawde dziekuje:*:*:* a mam jesczez pytanko - czy brala ktoras z was moze regulon?? bo mi wlasnie takie tabletki przepisal lekarz i nie mam pojecia czy sa skuteczne cxzy nie wiadomo - sprawa i nsywisualna ale chcialabym wiedziec jak te tabsy dzialaj na innych bo ja kurcze nie mam po nich zadnych oznak brania tabletek:) a moze to znaczy ze sie przyjely??:* dzikeuje:*

Gość kiwi kiwi
WSZYSTKIE tableki są tak samo skuteczne- warunkiem jest regularne przyjmowanie i stosowanie sie do informacji zawartych w ulotce (czyli np. dodatkowe zabezpieczenie w przypadku brania antybiotykóww, nie popijanie sokami z cytrusów ani alkoholem- bo zadnych lekow nie mozna tym popijac i unikanie dziurawca). a poza tym dopiero zaczynasz branie tabsów wiec za wczesnie Ci oceniac czy masz skutki uboczne, ja np. miałam zawroty glowy przy 3 opakowaniu moich pigułek, potem przeszło i do tej pory zero problemu

Gość Marta1983
jak będziesz faceta wstrzymywać i na sam koniec kazać mu wychodzić to zostanie impotentem..plemniki się osłabią...będziesz później mieć problemy z poczęciem.. JAk masz antyki do śmiało do końca w środeczku.

Gość cenega_ehhhh
kurczaczek, dzieki kafeterii serio zaczelam byc spokojniejsza... zaczelam dopiero brac tabletki wiec mam problemy jak autorka topiku... aaa wlasnie a powiedzcie czy ten "pierwszy dzien" wystapienia miesiaczki to oznacza pierwsze 24 godziny??:> bo ja dostalam w nocy - wiec nie wiedzialam i rano przyjelam... czyli to jescze tak jakby pierwszy dzien prawda??:>

tak pierwszy dzien to pierwsze 24h, przeciez dla Twojego organizmu nie ma czegos takiego jak noc czy dzien ;)