Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobra duszka

Wyskakują mi krostki, robią się okropne ZIMY na ustach. POMOCY !!!

Polecane posty

Jestem w 9tc, na dekoldzie i plecach coraz więcej krostek, i najgorsze - nad wargą jakaś zima a teraz kolejna na dolnej wardze :( Co sie dzieje, czy to jest normalne ????? Ratunku niech się ktoś odezwie..

Gość kevcia
o kurde takie zimno itp moga byc nawet zagrozeniem dla ciazy!!! skontaktuj sie jak najszybciej z ginem!

No to pięknie :( wszystko mam pod górkę i na przekór, nawet w ciąży :( najlepsze jest to, że nie mogę dodzwonić się do mojego ginekologa

Gość bziczek
nie panikuj.. jak zimno wyskakiwało ci przed ciążą to nie jest groźne dla płodu. Masz tego wirusa i dla organizmu to nie jest nowość. Ja też miała w pierwszym trymestrze kilka razy (nie wiem, moze organizm osłabiony i tak reaguje?). Teraz jestem w 24 tyg. i jak narazie ciąza rozwija sie wzorowo:)

Bziczku - uspokoiłaś mnie niemniej jednak trochę mam stracha. Może brakuje witamin? Nad wargą już siegoi na ustach na szczęscie w sama porę smarowałam olejkiem z drzewa herbacianego i nie wyskoczyły 2 (!!) zimy :)

Gość a co to są ZIMY
Owszem slyszałam o tzw."zimnie" lub (poprawnie) opryszczce i nie jest to grożne .Kobieto z jakiej ty planety spadłaś,robią ci się krostki....ojejej.Przecież kazdy głupi wie i to nawet mężczyzna że w ciazy hormony szaleją,a ty biedaczko nie............