Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boo22

Bardzo Prosze PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość boo22

jestem załamana. nie wiem co mam robić z nerwów nie mogę spać. Mam 22 lata. niedługo zacznę pracę , mam plany a tu.......... obawiam sie ze moge być w ciązy :( mam dziwne plamienia od 5 dni .Ostatni raz okres miałam 27 maja dostałam normalnie teraz powinnam dostac pod koniec czerwca czyli gdzies koło 30 czerwca.. a od 5 dniu mam plamienia brunatne i bóle czasami w brzuchu ,ciągle mokro i wilgotno. brak bólu piersi, nie mam zachcianek na jedzenie , czuje sie w miare dobrze tylko czssami głowa mnie boli i się kręci. kochałam sie z mężem w 15 dniu cyklu i 17 dniu cyklu zawsze ZABEZPIECZENi. i nigdy nie było wytrysku w środku.a od 25 dnia cyklu mam dziwne plamienia raz gęste a raz skąpe. Prosze Was kobiety napiszcie czy ktoraś kiedyś tak miała. czy to moze byc ciąza?? jutro pójde do gina ale płakać mi sie chce mbo juz nie wytrzynmuje psychicznie,,,

Gość boo22
dziewczyny piszcie , mamjeszcze chwile tylko zeby siedziec przy kompie . wiec czekam na jak największa ilość odpowiedzi ;(

co ile dni masz okres? bo miedzy 27 maja a 30 czerwca nie jest 28 dni

Gość niah niah
Może zrób test. Nikt tu wróżką nie jest. Może owulacja Ci się przesunęła to są objawy.Powód do obaw będziesz miała w momencie jak Ci się spóźni okres.

Gość boo22
mam regularnie okres tak między 35-a 36 dniem w tych dniach zawsze był okres. a teraz coś zza wcześnie sie pojawiło to plamienie, i nie wiem co to jest,. plamienie zaczeło byc gdzuies w 25 dniu cyklu czyli o 11 za wczesnie bo za 11 powinnam dostac normalny okres...

Gość boo22
nie wiem moze to jakies zaburzenia hormonalne a moze włąsnie objaw owulacji,.. mąż chcialby bardzo dziecko ale ja nie nmestem a to gotowa. i dlatego tak bardzio sie boje. jeszcze nie teraz... :(

Gość niah niah
Boo, jak dla mnie to owulacja. Za ok 14 dni powinnaś dostać okres. Nie denerwuj się bo się jeszcze przesunie. Myśl o pracy a nie o okresie. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki to się na pewno uspokoisz.

Jak wspominały dziewczyny, wróżką tu nikt nie jest, ale jeśli byliście zabezpieczeni, a cykle masz regularnie co 35-36 dni, to owulacja wypadałaby Ci ok. 21-22 dnia. Zrób sobie test dla uspokojenia, nie masz jednak czym się martwić. A te plamienia i dolegliwości to nie ze stresu z powodu nowej pracy :)?

Skrót myślowy: skoro byliście zabezpieczeni, to nie powinnaś się martwić, a jeszcze biorąc pod uwagę Twoje cykle itd.

Gość boo22
NOMINA obyś miała rację , ja z tych nerwów nie jestem w stanie mysklec logicznie. mam nadziej eze okres nadejdzie 30 czerwca taki solidny i ze sie rozkręci .test zrobie jutro. dla pewności,

Gość partice23
Mysle ze powinnas isc do ginekologa nawet jesli bedzie okres moze masz jakies problemy ze zdroiwem, ale raczej nie sadze zeby to byla ciaza. chociaz test to dobry pomysl bo dzieki niemu sie uspokoisz, ale pomysl tez o lekarzu.Pazdrawiam.

Gość boo22
witam wszystkie !! wczoraj byłam u ginka spoko gość. okazało sie ze nic mi nie jest tylko po raz pierwszy od kiedyu mam okres cos takiego mi sie przydazyło a konkretnie plamienia miedzy okresem. zrobił mi USG zbadał i jak sie okazało okres juz był tylko ze skąpy i inny niz ZAWSZe. mąż sie bardzo zasmusił bo chyba chciałby juz maleństwo no ale to ja musze być gotowa na to . dzisiaj kupiłam sobie nowy telefon sony ericsson W300i znacie jakies fajne stronkiz dzwonkami na ten telefon?? mam faze na kota tzn. kotek jedzie juz do mnie az z Ustrzyk Górnych długowsłoy niebieskie oczka i czarny z białymi"skarpetkami" moze jakies propozycje na imie dla niego??? a tak poza tym to kot jest łatwy w utrzymaniu i czy z nim sie wychodzi tak jak z psem ..???

Gość poniakra
ej to nie mozliwe jak bylo zabezpieczenie ,moze diete zmienilas ? albo ze stresu sie pzresunal:*

Gość niah niah
Boo, super:) Nie ma jednak jak wizyta u lekarza, człowiek od razu spokojeniszy chodzi:) Powodzenia w nowej pracy:)