Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem..

Dlaczego mój temat dwukrotnie został usunięty

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiem..

? komu mam to pytanie zadac?

Gość zagubiona kobietka
mój też zostal usunięty,ale to akurat na plus bo byly same glupoty:)

Gość a o czym był
?

Gość pytam bo nie wiem..
mnie akurat interesowała opinia na temat testerów wód toaletowych. Kupiłam taki na Allegro, zapłaciłam dośc dużo,ale jednak mniej niż oryginalna woda toaletowa kosztuje. Mam wrażenie,ze nie jest trwały to zapach - więc nie wiem,czy to wynika z tego,że to jest tylko tester czy to jakas podróbka? Więc zastanawiam się jaki dac komentarz sprzedającemu? bo tester kupiłam po raz pierwszy (cena- 120 zł) Założyłam taki topik dwukrotnie - i zostal usunięty - nie wiem dlaczego???

Gość pytam bo nie wiem..
"Czy tester wody toaletowej jest trwałym zapachem" - taki był temat-usunięty:(

o,a temat ok.. niby tester powinien byc ok. Ja się zastanawiam ogólnie nad zasadą sprzedawania testerów... Czy tak można? Nie wiem na czym to polega,ale perfumy,których próbkę miałam kilka lat temu,dostępne są tylko na allegro i tylko w formie testerów właśnie. Najgorsze,że nie wiem,czy zapach nadal będzie mi się podobać,w końcu gust zapachowy zmienny jest..a nawet nie mam jak sprawdzić.

Gość pytam bo nie wiem..
sprawdzałam - nie ma:( nawet przeczytałam regulamin - w wyszukiwarce nie znalazałam podobnego:( cóż:( :( Kupiłam tester Burberry, to droga woda toaletowa,znam ja (miałam 2 lata temu - bardzo trwała) a ten tester? hmmm...po 2 godzinach nic nie czuc:( chyba było szkoda tej kasy, mogłam dołożyc nieco więcej i miec oryginał:( dlatego nie wiem dalej,czy testery sa trwałe? bo na Allegro opisują,że trwalsze niż sama woda aby przyciągnąc do zakupu klientów

też wydawało mi się,że powinny być trwalsze...ale w tej sytuacji..no nie wiem.W sumie ostatnio kupiłąm sobie wodę toaletową,taką niedrogą zupełnie..i jest trwalsza od testera (w sklepie wcześniej próbowałam)

Gość pytam bo nie wiem..
w tym momencie zbulersowal mnie fakt,że temat został usunięty? nie wiem dlaczego? nie bylo tam nic nieprzyzwoitego:( normalne pytanie o zwykły problem?:( burberry dostałam w prezencie 2 lata temu - bardzo piekny zapach, wiec sugerując się opiniami,że tester jest trwalszy -skusiłam sie na zakup - cena nie mała (120zł), w sklepie jeszcze wyższa, dlatego chyba więcej testeru nie kupię;(