Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutne to trochę

Niedziewice są łatwiejsze od dziewic, a ich łatwość rośnie z kolejnym partnerem

Polecane posty

Gość nie dziwica
a skad bys sie dowiedział o tej przeszłosi? jak to sie mowi całej dupy facetowi sie nie pokazuje;)

Gość do realnie i rozsadnie
pierrdolisz jak baba w ciąży, może dla ciebie twoje dziewictwo było tylko błonką, dla każdej normalnie rozwiniętej kobiety dziewicy to dużo więcej, dziewictwo determinuje mentalność, to większa niezależność od facetów co powoduje, że taka nie pójdzie z pierwszym lepszym na bok przy upojnej nocy bo nie czuje głodu seksu, a nawet jak czuje, to on jeszcze jest skutecznie uśpiony. dziewictwo to przedkładanie wartości nad cielesność, to ogólnie szansa na większość wierność i jeśli się kocha ten 1. raz z miłość to nić emocjonalną. oczywiście teraz powymyślasz jakieś swoje pseudoarguemnty, to wiedz, że mam porównanie związku z niedziewicami i dziewicą 🖐️

Gość realnie i rozsadnie
piekna 30latka 30 lat i szczyci sie dziewictwem , toz tobie cnota na rozum juz padla jak tak o tym myslisz. 30 lat to ty juz masz, ale chyba przy swojej pieknosci jestes tak humorzasta, ze kazdy facet ucieka gdzie pieprz rosnie

Gość Smutne to trochę
Ja szukam kobiety, po której widać jest, że jest moralna i cnotliwa, a takie nie mają głębokiej przeszłości. Poza tym testuję kobiety: zwodzę ją i jeśli się skusi i za szybko pójdzie ze mną do łóżka to mam ją za łatwą :)

Gość realnie i rozsadnie
jestem mezczyzna wiec, blonka mnie nie dotyczy, nie wymyslam pseudoargumentow, ale wiem, ze problem dziewictwa wymyslili mezczyzni, ktorzy przekonali sie o swoich marnych umiejetnosciach i nie chce dac plamy przed kobieta, ktora juz glupia nie jest.

Gość nie dziwica
i to takim sposobem pozniej przez takiego jednego faceta połowa dziewczyn nie jest juz dziwicami, bo mysla ze to ten jedyny a tu ten je tylko testuje, a wogole czas po jakim czasie kobieta pojdzie z facetem do łóżka dla kazdego jest inny dla jednej moze byc to 3 miesiace, dla innej poł roku

Gość realnie i rozsadnie
pojawil sie ten pojeebany skuurwysyn, troche smutny

Gość Smutne to trochę
Nie moja wina, że jak odda mi się szybciej niż przed rokiem, to mam ją za łatwą

do realnie i rozsądnie ten autor został zjechany na innym topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3500042&start=90 Więc założył nowy. Chyba potrzebuje dowartościowania i poparcia dla swoich teorii. jeśli chcesz bronić takich poglądów jakie on przedstawia to sorry.... Ja się z Toba zgadzam z jednym drobiazgiem. To, że kobieta nie jest dziewicą nie oznacza, że nie moze stworzyć dobrego zwiąku, że nie bedzie wierna itp. Jednak założenie, że ona musi być wzorem cnót a ja mogę sobie używać do woli, sex bez zobowiązań, przelotny itp. (bom mężczyzna!) oraz nazywanie partnerek i nie-dziewic puszczalskimi i kurwami zakrawa na skrajną hipokryzję!

Gość nie dziwica
podzielam zdanie o dupku a tak wogole to juz widze ta wizje jak facet jest z kobieta ponad rok z nia nie współzyje a na boku posuwa inna panienke.

Gość nie dziwica
w takim razie autorwi topiku juz dziekujemy!

Gość realnie i rozsadnie
ozenilem sie z kobieta o ktorej wiedzialem ze jest niedziewica, napewno, bo byla wdowa, i stworzylismy szczesliwy zwiazek od wielu lat, glupi ten czlowiek, piszac takie rzeczy obraza wiele kobiet, a jeszcze ma czelnosc pisac ze poddaje je testowaniu. Taki cham to rzadko sie zdarza

Gość realnie i rozsadnie
myslenie autora oscylule kolo inteligencji buta mumii lenina, nie pomyslal o tym ze dziewczyna, jego testuje, i kopnie w duupe takiego co tylko konia wali i nie potrafi zabrac sie do kobiety jak mezczyzna

gościa wyzywasz od chamów, a co sobą reprezentujesz :O? ożeniłeś się z wdową, super, no super, moje gratulacje; ja jestem szczęśliwy z dziewicą, więc takie teksty, że jestem z nią tylko dlatego, że boję się niepodołać przed niedziewicą wsadź w cippkę żony, ok :) ? przed Nią, miałem niedziewi kilka, każa jedna nie była dla mne takim wyzwaniem jak Moja Dziewica, bo tamte były już rozpalone, wystarczyło kilka dotyków, by było mokra. Dla mnie dziewica to właśnie poświadczenie moich umiejętności, bo fakt, że ma ze mną orgazmy dowodzi, że się spiałeś, a Ty po prostu poszedłeś na łatwzinę i związałeś się już z rozbudzoną. Zwykły cienias jesteś.....i co miło ??? Miłe takie gadanie typu: pieerdolenie kotka za pomocą młotką?

errata ma ze mną orgazmy dowodzi, że się spiałeś = (...) , że się SPISAŁEM.

Gość iksss
Nie pisać już! Ten Topic już jest, i autor i tam i tu wkleja te same zdania....

Gość nooormallny chlopak
Ja jestem prawiczkiem, ale dziewictwa nie wymagam od dziewczyny.Ale takiej co spala wiecej niz z 2, lub uprawiala seks bez milosci, seks przygodny, chodzila szybko z facetami do lozka itp. to bym nie chcial. Zaakceptowalbym jedynie to, ze zrobila to z milosci w stalym zwiazku, z facetem, ktorego bardzo wowczas kochala i chciala z nim byc do konca zycia. I nie chcialbym tez takiej co dziewictwo stracila przed 18. rokiem zycia

Gość do PrettyInScarlet
Dlaczego uważasz że 14-letnia dziewica od razu musi być napalona??? Niektóre NORMALNE dziewczyny w tym wieku myślą o nauce i wykształceniu, nie o sexie. Na to zawsze przyjdzie odpowiednia pora.

Gość rozbawiacie mnie
Szczegolnie sformulowanie: "dziewictwo determinuje mentalność". :D Moja latwosc maleje z kolejnym partnerem. :P

Gość to znaczy że kiedyś byłaś
łatwa, a to stwarza niebezpieczeństwo że masz już dziwkarski charakter. Nie masz więc czym sięchwalić, 'rozbawiacie mnie', że teraz twoja "łatwość" maleje.

Gość jak bylas latwa to jestes
ciagle. bo masz "latwa" przeszlosc

Gość Niepewny prawiczek
Mi nie przeszkadza brak dziewictwa, ale jak kobieta się puszczała kiedyś (nieważne czy teraz się dobrze sprawuje) to u mnie byłaby skreślona

Gość Niepewny prawiczek
Jeśli wiem o jakiejś kobiecie, że uprawiała seks bez miłości to ona mnie nie interesuje. Poza tym przed związaniem się z jakąś kobietą muszę poznać jej przeszłość. Kobieta, która dobrze się prowadzi hmmm dla mnie to taka, która nie uprawiała sexu bez miłości i przygodnego oraz nie miała zbyt wielu partnerów. Czyli taka co z facetem kocha się tylko z miłości w stałym związku

Gość zgadzam się w 100 procentach
Niedźwiedzice SĄ ŁATWIEJSZE od dziewic. Kropka.

Gość nie dziewica
w sumie niedźwiedzice musza być łatwe by gatunek nie zaginął choc pewnie tez sa wybredne:P

Gość do Lahkoona
Czyli jakich spotkalas?