Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutne to trochę

Niedziewice są łatwiejsze od dziewic, a ich łatwość rośnie z kolejnym partnerem

Polecane posty

Gość Smutne to trochę

Niedziewice są łatwiejsze od dziewic, a ich łatwość rośnie z każdym kolejnym partnerem seksualnym :( Dlatego nie gustuję w niedziewicach. Nie miałbym nic do niedziewic, gdyby nie były łatwe

Gość Piękna 30latka
Zgadzam sie z autorem. Dlatego ja mając 30 lat szczycę sie swoim dziewictwem i oddam je dopieru mężczyźnie który mnie poślubi.

Gość Smutne to trochę
Jakbym miał kaprys spotykania się z 20-latką to napewno bym uważał, że dobrze ułożona, porządna 20-latka z dobrego domu powinna być jeszcze dziewicą. Spotykam się z kobietami nieco starszymi, one jednak dziewicami nie są i zbyt trudne też nie są. Godzą się na sex bez miłości, zdarzają się im przygody erotyczne, oddzielają sex od uczucia, szybko idą z facetem do łóżka, miały wielu parnerów :( Są puszczalskie i łatwe

Boze....ja przecztałam zamiast niedziewice, NIEDŹWIEDZICE.... i już miałam wam zjazd robić za głupi temat :P hihi

Gość dowiedz się dziecko wpierw
ja to bym wolał napaloną dziewicę :) oczywiście pełnoletnią.

Gość ja też przeczytałam
NIEDŹWIEDZICE :D I nie dziwiłam się autorowi, że nie chce z nimi bara bara ...to musiałby boleć ;)

Gość rere kum kum
coś w tym jest, z 1 chłopakiem poszłam o łózka po 6 mcach, z z każdym kolejnym dużo szybciej, aż do seksu na pierwszej randce doszłam:) ale dziś jesteśmy małżeństwem więc chyba jest ok.

Gość a ktos już był
z NIEDŹWIEDZICĄ? Łatwe są?

a mnie sie wydaje, ze wiele kobiet gra udając że seks bez uczuć im nie przeszkadza a wręcz bawi. Moim zdaniem boją się, ze inaczej facet odejdzie i godzą sie na związek bez zobowiązań łudząc sie ze on kiedyś ją pokocha i będzie z nią do końca życia. 🖐️

Gość NIEDŹWIEDZICA .....
Jestem trudna.

Gość Smutne to trochę
To ich nie upsrawiedliwia. Godząc się na sex bez zobowiązań kurwią się i szmacą

Gość NIEDŹWIEDZICA .....
ale mówiłam już, że nie jestem łatwa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Smutne to trochę
Jakby np. jakaś niedziewica, która spała tylko z jednym mi powiedziała, że w imię swoich zasad poczeka z sexem ze mną przynajmniej rok albo dłużej, bo nie jest łatwa to bym ją uszanował. Ale niedziewice to po miesiącu albo wcześniej idą z facetem do łóżka :(

Gość NIEDŹWIEDZICA .....
bo mamy mało czasu..będą do nas strzelać na Słowacji..więc bierzemy z życia co się da. mrrrrrrr ....

Gość NIEDŹWIEDZICA .....
do " smutne to trochę" ja mieszkam w Tatrach, a Ty? mmmmrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość powalilo was...
a co to za zasada "ide z facetem do lozka po roku albo dluzej" :o? jeszcze wczoraj nie moglam ale dzis juz minal rok to moge:o? zasada to raczej jest to, ze dziewczyna idzie do lozka z facetem ktorego kocha i z ktorym chce stworzyc trwaly zwiazek, a nie odlicza sobie dni kiedy juz moze sie z nim przespac:o

Gość glupi ten temat na maxa
nie wiem gdzie ty niedziewice poznajesz.... napewno jest takich sporo ale nie uogulniaj, ja z pierwszym sie przespalam po 8 miesiacach a z drugim po 16 miesiacach i jestesmy malzenstwem teraz

Gość Piekna 30latka
Tylko dziewica stworzy facetowi prawdziwy dom. Niedziewica jest zbyt wyzwolona.

Gość realnie i rozsadnie
ten pojeebany skuurwysyn na innym topiku obrazal kobiety swoim pojeebanstwem i tu tez zaczyna pieerdolic bez sensu

Gość desser
każdy może mieć prawo do swych preferencji, pociąg do dziewic wynika ze strachu przed wymaganiami a tęsknotą do czystości, wierności i sposobu bycia który podoba się "misiaczkom" pozdro!

Gość no racjaaa
a pociąg do niedziewic wynika z chęci poużywania sobie :D i nabicia doświadczenia, żeby później przyszłej żonie - dziewicy dać wszystko co najlepsze :)

Gość realnie i rozsadnie
piekna 30latko dom stworzy kobieta gospodarna i z olejem w glowie a nie kawalkiem naskorka przed pochwa, mozna o duupe rozbic dziewictwo jak kobieta okaze sie jedza puszczalska mimo dziewistwa

Gość nie dziwi a
a ja lubie seks bez zobowiazań, nie mam stałego faceta wiec co mam byc w celibacie? a gdzie moje potrzeby seksulane? facet moze kazda laske wyrwac na imprezie i ja wykorzystac a kobieta nie? lubie seks i juz!

Gość nie dziwica
a wogole mnie dziwi fakt ze facei sa tacy łatwi;)

Gość Smutne to trochę
Nie chciałbym mieć żony z taką przeszłością jak twoja