Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszly dietetyk

Co za ironia ?

Polecane posty

Gość przyszly dietetyk

studiuje Dietetyke, a praktycznie cały czas jem fastfoody, pizze itd, dzisiaj zjadłem paczke chipsow, alpejskie melczko, i 3 batony studenckie. Mam tak szybka przemiane materii ze i tak jako cacet waze 70 kg przy 182 cm wzrostu :) Kiepski bedzie ze mnie motywator :)

Gość jak na caceta to faktycznie
mało... zwykle cacety ważą 120-160kg

Gość lekarze też palą i piją...

wiesz szybka przemiana materi jest do czasu zresztą jak wszystko! pamiętaj że przyjdzie czas że ją stracisz, powinieneś to wiedzieć skoro jesteś w takiej branży

Gość przyszly dietetyk
i ogolnie nie umialbym byc na diecie... nie wyobrazam sobiej esc czego nie lubie i kiedy chce....dziwne dla mnie jest ograniczanie , skoro sam nigdy tego nie musialem robic :)

Gość le jak cie jeden czydrugi pacj

Gość przyszly dietetyk
u mnie to rodzinne dziadek cale zycie byl bardzo szczuply , chociaz kochal sie w golonkach, slaskich kielbasach itp...on zawsze jadl cieple kolacje i sniadania :) a cholesterol mial w normie :)

diety nie są niczym przyjemnym długo trzeba się przyzwyczajać do pewnych ograniczeń, ale wychodzi to na zdrowie! jeśli mówimy oczywiście o dobrych dietach

Gość przyszly dietetyk
wiesz zdaje wszystkie egzaminy , wszystko to rozumiem ale i tak to dla mnie jest abstrakcja :) jem to na co mam ochote i kiedy chce, podczas sesji gdy mniej jadlem potrafilem w tydzien 5 kg schudnac...

Gość przyszly dietetyk
zmarl na raka pluc, a cale zycie byl szczuply, chociaz gdyby przecietny czlowiek jadl jak on to by chyba 120 kg wazyl, jak przeliczylem kiedys srednio w ciagu dnia mial cos kolo 5 tys kcal a pracy nie mial fizycznej :)

Gość przyszly dietetyk
ja współczuję Twojej żonie w przyszłości ? dlaczego ?