ładoga 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 zauważyłyście, że mnóstwo jest topików w stylu: \"wiem że reakcja na tabletki anty jest kwestią indywidualną, ale jakie byście mi poleciły??\" :D nie rozumiem tego, jak dziewczyna wie, że reakcja jest indywidualna, to na co jej takie rekomendacje?? ;) a jak przeczytała na kafe że to kwestia indywidualna i powtarza żeby nie wyjść na ciemnotę, to niech jeszcze uwierzy w to co mówi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkWater 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 hahaha...... no tak:P w sumie zastanawiajace... w jakim celu taka opinia mialaby sluzyc skoro to ginekolog podejmuje decyzje o dobraniu odpowiednich tabletek... chyba ze sie myle?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a idże sie wysraj ładoda Napisano Czerwiec 24, 2007 bo ci sie jebie pod sufitem kuna jaś ty durna dziewucho ile ty klas podstawówki skończyłaś????? :-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiesz o czym pisać Napisano Czerwiec 24, 2007 to m oże opisz co jaki dziś stolec oddałaś i czy w ogóle- udało ci się? ile razy oddałas urynę i w jakich ilościach i czy miała barwe słomkową czy inną i czy nie była czase mętna?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdykam koziołka matołka Napisano Czerwiec 24, 2007 ale ludziom sie nudzi ładoga czy jak sie tam określiłaś....idźże lepiej faktycznie popracuj nad tym stolcem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co wam chodzi Napisano Czerwiec 24, 2007 przynajmniej prawde kobita pisze.... prawda w oczka kole??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no...zerzygam sie zaraz Napisano Czerwiec 24, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no...zerzygam sie zaraz Napisano Czerwiec 24, 2007 dobra ŁADOGA rozwijaj wątek- co wiesz a nie wiesz- o co ci chodzi? rozwijaj ale w wc- swoim prywatnym....a potem wytrzyj se pupe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 łomatko. co za emocje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 temat skierowany był do dziewczyn zadających określone pytania, nie sądziłam, że jest was naprawdę aż tyle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do założycielki topiku Napisano Czerwiec 24, 2007 jesteś już po oddaniu stolca czy przed?- I mean- w dzisiejszym dniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do założycielki topiku Napisano Czerwiec 24, 2007 :_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do założycielki topiku Napisano Czerwiec 24, 2007 :-)) bo jak przed to nie trać czasu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jednak mądra nie jesteś Napisano Czerwiec 24, 2007 nie zabłyśniesz tu intelektem...moze na innym forum? albo może idź doradzaj 14- to latkom jak sie robi stosunek przerywany one cie posłuchają chetniej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj dziewczyna kobito bidna Napisano Czerwiec 25, 2007 żal mi ciebie- że nie masz mózgzu ... tylko galaretkę winiary we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpierdolcie sie od mojej ulub Napisano Czerwiec 26, 2007 lubionej koleżanki...ładoga nie martf się tzrymam za ciebie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach