Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apolia

zdradzam mojego męża i fatalnie mi z tym

Polecane posty

Gość apolia

bardzo go kocham....mojego męża, niewiem co ja robie?

Gość apolia
jak sobie z tym poradzic, co zrobic, mam okropne wyrzuty sumienia, on sie domyśla, cierpi, co ja mam zrobic???

Gość jusiek
strzel sobie w łeb

Gość apolia
prosze o potraktowanie tematu poważnie

Gość moher jeden
przestań się szmacić!

Gość jeśli bardzo kochasz
to czego brakuje, że zdradzasz ?

Gość jusiek
daj namiary na męza to tez cię zdradzi

Gość apolia
nie mamy jeszcze dzieci, mam 25 lat i mój mąz w łóżku jes wspaniały, on ma 34 lata.zdradzam go fizycznie i najgorsze, ze emocjonalnie tez.....

Gość skoro widzisz
jak cierpi to dlaczego nie zerwiesz z kochankiem... to jest okrutne!!! albo jednoalbodrugie!!!faceci to delikante przytulanki!!!jak mozesz go tak tratować!!!tymbardziej ze wiesze się domyśla!!!

Gość apolia
on jest porzadnym facetem a ci z którymi go zdradzam są lekkoduchami, ciągnie mnie do takich, poczucie humoru, pełen luz i szleństwo..tego brak

Gość apolia
tzn teraz jest ktos...jeden i najgorsze, ze on z nim pracuje codziennie.....

Gość skoro widzisz
lada moment wszystkosie wyda!!!

Gość apolia
jak sobie z tym poradzic, najgorsze, ze ja sie chyba zabijałam, codziennie gadamy bardzo duzo przez sms, spotykamy sie zadko, no ale spotykamy sie

Gość aNNNiiia
jak dla mnie to ty sama nie wiesz czego ty chcesz... zostaw męża w spokoju. Znajdzie sobie lepszą a przede wszystkim porządniejszą żone.. niż ty... idz się szmacić z innymi...;/

Gość apolia
cholera miało byc zabujałam a nie zabijałam :D

Gość aNNNiiia
lepiej sama mu to pwoiedz niz jakby mial sie dowiedzeiec od niego. Mowisz ze razem pracują to tym bardziej. Zejdz na ziemie kobieto.

Nigdy tego nie potrafiłam zrozumieć... jak można kogoś kochać i jednocześnie krzywdzić w tak okrutny sposób. Nie rozumiem Cię :(

Gość apolia
niechciałam tego, ale tak sie stało, przez czeste rozmowy, wspólne tematy, nie pogardzajcie mną, źle się z tym czuję, nie mogę mu powiedziec, oszalałaś?

Gość skoro widzisz
aNNNiiia ma rację!!! zabujałaś się to daj spokój biednemu facetowi!!! zal mi go ze trafił na tka francę która nonstop daje d..y na lewo i prawo!!! zostaw go!!!

Gość apolia
a wy od razu od razu o dawaniu dupy, zakochałam sie porostu, choc mojemu mężowi nic nie brakuje, obiekt jets o wiele mniej przystojny nawet...

Gość apolia
mąż mnie bardzo kocha jest dla mnie kochany, jak by, go zostawiła oszalałby, zresztą ja nie chce.jestesmy 3 lata po slubie

no niestety, ale będzie boleć jeszcze długo, a może się zrobić z tego niezły bałagan, nic nie mów mężowi, z tamtym zerwij kontakt i napraw swój zwiazek bo zdrada to zawsze bierze się najpierw z bałaganu w związku

Gość to się narobiło...
Nic mu nie mów nigdy!!!! Ale konieczne coś z tym zrób!!!!Myślę, że Cię poniosło, wpadłaś w jakiś dziwny świat, wydaje Ci się, że tak można- a nie można!!! Zrób rachunek sumienia, zostaw imprezowicza i popatrz inaczej na swojego męża- on też może Ci to dać- tylko daj mu szansę!!!

Gość aNNNiiia
tyyy mówisz o zakochaniu! kobieto oszalalas chyba!! TY NIE KOCHASZ SWOJEGO MĘŻA BO ZDRADZASZ GO ŚWIADOMIE.. zostaw go w spokoju on zaśługuje na lepsza... a ty przestan dawac dupy prawo na lewo... żal mi twojeog męza... ŻAL poporstu żal... i powiedz mu idiotko lepiej o tym... chociaz to dla niego zrob...

Gość apolia
dziekuje za te dwie powyzej jedyne poważne odpowiedzi.

Gość aNNNiiia
jestes frajerka naprawde. Mówisz że mąż Cię kocha że jest kochany itd... to po jaką cholere go zdradzasZ?? Możesz nam to wytłumaczyć.. za jakie grzechy??? Modliłabym się na twoim miejscu teraz... on się niedługo dowie zobaczysz... ZDRADA NAJGORSZA RZECZ!!

Gość apolia
te powyzej aNNNNiiii

Gość NAWET PO WYPOWIEDZIACH
autorki widać ze to czysta ciemnota!!! mieć świetnego męża i gozdradzać... słuchajcie nie osądzajmy autorki... przecież nictaiego ni ezrobiła... jest tylko pusta idiotką!!!

Gość bbccdd
Zgadzam się wypowiedzią Maćka, zdrada bierze się z bałaganu w związku. Zdradzałam męża, ale wcześniej, o wiele wczesniej, przestałam go kochać. Źle czulam się zdradzając nawet niekochanego męża. Zakochałam sie w tym drugim, jednak wyrzuty sumienia nie pozwoliły mi żyć spokojnie. Mój mąż też domyslał się, widziałam jak to przeżywa. Poswięciłam miłość swojego życia dla spokoju wewnętrznego.