Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bulabula

Do łodzianek-Chrzest

Polecane posty

Planuje w najblizszym czasie ochrzcić moją córke i przyjęcie zrobić w restauracji.Może któraś z was może polecić jakiś lokal,niedrogi oczewiście i w miare przyjemny.Nie duża sala z miejscem dla sporej gromadki dzieci.Mieszkam na Polesiu ale restauracja wcale nie musi być w centrum.Za wszelkie info z góry dziękuje.

witam ja chrzcilam moją córeczkę tydzień temu przyjęcie robilam w karczmie Młynex na ul zgierskiej naprawde polecam jedzenie super dużo i iedrogo miła atmosfera i wogóle jestem bardzo zadowolona.

Mimi,a możeż przybliżyć koszt i warunki jeżeli chodzi o dzieci?Czy miały swoje miejsce i czy mogły bez problemu latać i bawić się.W mojej rodzinie jest mnóstwo dzieci i nie chciałabym,żeby były na chrzcinach uwięzione przy stole.

za osobe wyszło mi 45 zł to zależy od tego jaki zestaw jedzenia z imi ustalisz było tego tle że nie byliśmy w stanie zjeśc wszystkiego i zabralismy to co zostalo do domu.Było u nas troje dzieci miały swoje miejsca i nie musiały siedziec przy stole jest tam malutki plac zabaw naprawde było spoko.Miła obsługa duuuuuuuuuuużo jedzonka dobrego ustalasz z nimi co od nich oczekujesz. jak masz pytania do mnie to pisz na meila kasiawich@op.pl