Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggaaaa

czy ktos stosowal herbalife?? dziala?

Polecane posty

Gość ladyjust
ja stosowałam od czerwca do sierpnia, bilans to 14 kg mniej (z 89 kg na 75 kg), znowu mieszczę się w stare ubrania, z których wyrosłam jakiś czas temu :D co raz słyszę komplementy, że ładnie wyglądam ... i to jest piękne, czuję się o wiele lepiej . uważam że to był dobry wybór, wszystkim, którzy się zdecydowali życze powodzenia i odrobiny samozaparci, bo tyle wystarczy :)

Gość Max z FR
Miło mi spotkać tylu sprzedawców tego towaru! Działacie niczym stary AMWAY jak ktoś jeszcze pamięta. 90% wypowiadających się to te same osoby tylko inne pseudo. Ciekawostka że nie ma żadnej złej wypowiedzi a powinno to być logiczne zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony tylko nie tu! Oszustwo szkoda kasy tyle mogę napisać. To że nikomu nie zaszkodziło nie znaczy że pomogło. Równie dobrym sposobem żeby nie podjadać jest wypić 2 szklanki wody i położyć się na brzuchu-głodu nie czuć na 100%. Tak przy okazji znajoma też to kupowała i nie to z internetu tylko oryginał kupę kasy przez rok straciła po czym stwierdziła że ani jej ani mężowi nic nie pomogło mało tego dawała to dziecku 10 letniemu który żalił się na ból nóg po szczegółowych badaniach okazało się że ma niespotykanie niski poziom witaminy "D" podczas wywiadu w przychodni powiedziała o HL że to dziecku podawała to dostała takie opr. od lekarki że aż sama przestała wierzyć w cudowny środek. Oby firma kiedyś za te bzdury nie była sądzona jak pewien znachor. Ludzie nie bądźcie naiwni to nie jest warte tych pieniędzy produkcja i dystrybucja tego tyle nie kosztuje bo w tym nie ma nic nadzwyczajnego ktoś tylko szuka naiwnych ludzi i zarabia miliony a Wasz budżet mocno nadszarpnięty.

Gość tinka1233
to może ja się jeszcze raz wypowiem; pisałam tu już wcześniej. W sumie HL stosowałam niecały miesiąc schudłam całe 300gram :) ... szkoda słów na to, że wydałam ponad 500zł całe szczęście szybko się opamiętałam i zrezygnowałam z tego proszku... Obecnie jem 5posiłków odpowiednio zbilansowanych przez dietetyka, staram się nie jeść za dużo węglowodanów za to dużo warzyw i 2 razy w tygodniu ćwiczę - waga spada bez cudownego środka HL. Po miesiącu 4kilo w dół :) kochani! MŻ zamiast HL i ruszyć się trochę TO DZIAŁA! pozdrawiam!!!

Gość marzena1610
No to piszę ja, jako osoba z bardzo kiepskimi efektami i ogromnym stresem , gdyż nie przepadam za ruchem i stresowaniem się co mogę jeść, a czego nie mogę, chociaż osoba, która wreszcie mnie przekonała, abym przestała się uzależniać od koktajli i postawiła na naturę i wreszcie dotarła do przyczyny mojej nadwagi i ciągłych do niej powrotów ustaliła mi całkiem ciekawy styl odżywiania wg najnowszych badań, medycyny germańskiej i nowej biologi kwantowej, gdzie nic mi nie sprzedaje , nie zmusza do niczego. Poznałam swoją przyczynę otyłości i powroty do nadwagi. Częściowo zrobiłam z nię terapie , dużo mnie nauczyła robić samodzielnie, przy okazji stałam się to co najważniejsze bardzo spokojna, zaczęłam lepiej spać, szybciej się uczę niemieckiego, bo miałam straszne opory ,no i jak nigdy zarabiam więcej pieniędzy, moja firma po kilku miesiącach zmian we mnie zaczęła prosperować jak nigdy przez 5 lat. Uzdrowiłam przyczynę i już nie wrócę do żadnych tabletek, Gdy zaproponowałam , aby nawiązała współprace z Herbalaif, dała się namówić i zaproponowała, ale odmówili , bo nie sprzedawali by produktów , a tak ciągle klienci wracają, taka była jej konkluzja po rozmowie z przedstawicielem firmy. Zupełnie nie mam oporów , nawet polubiłam ******* mam zamiar znaleźć na niego czas.

Gość Staffcia
niczego nie sprzedaję, a na email służę tabelką z moimi postępami, spadkami wagi i cm. oczywiście wisi mi jak się będziecie odchudzać - czy koktajlami czy innymi sposobami, mnie inne sposoby zawiodły, bo mi nie pasowały te wszystkie diety wymyślne do trybu życia, etc... mniejsza o to... na herbalife schudłam i polecam... oczywiście , że nie można sobie folgować i liczyć, że jak się pije koktajl to się schudnie... i szkoda , że kilkanaście stron wątku zniknęlo, bo na bieżąco z kilkoma dziewczynami opisywałyśmy swoje zmagania, codzienne menu i spadki wagi ... no cóż.. osobiście kupuję na allegro koktajle i uważam, że 125 zł za puszkę koktajlu to nie majątek, tyle samo wydałabym pewnie na tuczące sniadania i kolacje. nie wiem kto i gdzie to kupował za 230zł, ale gratki za zaradność ;)

Gość gość
Ja schudłam z herbalife 15 kg w niecałe 4 msce. Po odstawieniu nje było efektu jojo. Przytylam może z 3kg pozniej ale nic sie nie ograniczalam.

Gość gość
Stefcia, na jak długo starcza 1 puszka koktajlu? Czy oprócz niego zażywasz coś jeszcze? Błonnik, herbatka? Jak wygląda Twój dzienny jadłospis? Rozumiem, że zamiast śniadania i kolacji koktajl i "normalny" obiad. A czy owoce, warzywa pomiędzy posiłkami? Chciałabym zacząć odchudzanie z HL ale nie wiem jak się za to zabrać a nie chciałabym zbytnich kontaktów z nachalnymi przedstawicielami. Dziękuję za wszelkie informacje!

Gość gość natka
Ja stosuje i przez tydzień 4kilo zjechałam prawie niemam apetytu a pije raz dziennie

Gość Carmenett
Polecam, polecam, polecam! W ciągu 3 tygodniu zgubiłam 7.5 kg. Naprawdę warto. :)

Gość Staffcia
rano kawa z mlekiem 1,5 śniadanie- koktajl 2sniadanie - sok owocowy lub warzywny, (polecam grapefruita) obiad - miecho, ryba, warzywa podwieczorek - kefir/jog nat/ warzywo - uwielbiam kalarepe albo marchewki/ew garsc orzechów kolacja koktajl nie stosuje blonnika Skonczyłam herbalife po 6 mch. minus 14 kg, połowy czerwca jem na co mam ochote ale bez pakowania w siebie syfu, etc, choć w Macu też byłam ;) na wakacjach lody, piwo, pizza Nie ma efektu jojo, waga się waha max 2 kg w góre jak się wcinam dłuższy czas. Generalnie trzymam wagę. dobre nawyki zostały - biegam, może mało regularnie, szczególnie teraz zimą, ale jednak. Mój plan na ten rok - kolejne 5-6kg, od wczoraj piję koktajle, ale już na luzie bez spiny, że muszę zwalić naście kilogramów. Wiem, że się uda :) Powodzenia

Gość Johanka10
Witajcie, zaczęłam od dzisiaj. Mam do zgubienia 15 kg. Przeraził mnie mój wiek metaboliczny - o 13 lat więcej niż metryka :( Zobaczymy jak będzie :) będę na bieżąco pisać o rezultatach (mam nadzieję, że nie o ich braku :) ).

Gość wawwan
zgadzam się z koronkowogd toż to sama chemia, przecież w takiej fazie jesteście wstanie schudnąć na zwykłym zdrowym odżywianiu regularnych posiłkach i suplementacji oraz ruchu. Sam przez to przechodziłem, siłownia 4 razy w tygodniu po godzinie tylko , raz basen, suplementacja therm line man, 5 posiłków bez białego chleba, efekt 5 miesiący 17 kg !

Gość gość
Jak tam Johanka? Są pierwsze efekty? Ja też zaczęłam stosować HL ale dopiero 3 dni temu. Na razie głodna nie chodzę i to jest ważne:)

Gość gość
Hey dziewczyny powieccie mi czy na aloesie i herbacie zjade terz czy musze koktajl miec

Gość Johanka10
Miałam pisać o rezultatach - więc piszę :) po 10 dniach stosowania 2 x dziennie koktajlu (śniadanie i kolacja), piciu herbatki i aloesu zgubiłam 4 kg i w sumie 22 cm !!!!! juhu :):):). Obiad jadam normalnie + przekąski. oczywiście zwracam uwagę na to co jem. Wyeliminowałam słodycze - zresztą nawet nie mam na nie ochoty, a muszę przyznać że jestem strasznym łasuchem. Pilnuje ilości posiłków (5 dziennie = śniadanie, przekąska np jogurt z musli, obiad, przekąska np koktajl warzywny, kolacja). Musze Wam powiedzieć, że jem więcej niż przed dietą :) mam o wiele więcej energii. Dzisiaj zakupiłam rowerek treningowy, jeżeli uprawiamy jakiś sport efekty są lepsze. TO DZIAŁA :)

Gość MalaKluska
Hej :) koktajle pije od wczoraj. Pierwszy koktajl był lepszy zamiast kolacji, a dziś zamieniłam obiad na herbalife i cały czas byłam głodna. To normalne przy zaczynaniu herbalifa? Zważona i zmierzona zaczynam swoją przygodę. 80 kg przy 160 cm, kluseczka ze mnie :) dam znać jak efekty :) 3majcie kciuki :)

Gość gośćmery
ja zaczelam stosowac produkty z mezem 11,01,2016 jak narazie efekty male ale slyszalam zenie kazdy jednakowo chudnie jestem zaskoczona opinia pani johanka 10 ze tak chudnie szybko znajomy po 2 miesiacach zaczol dopiero chudnac

Gość Johanka10
MERY - w pierwszym okresie schodzi z organizmu nadmiar wody. Teraz waga spada wolniej, od tamtej pory zaledwie 2 kg w dół, aczkolwiek nie wiem jak centymetry. We wtorek tj 2 lutego idę na kolejne pomiary. Zmieniłam w swojej diecie przekąski - tzn robię sobie zielone koktajle z dodatkiem spiruliny i młodego jęczmienia. Skończył mi się aloes więc znalazłam zamiennik w formie koktajli z dużą zawartością błonnika. No i zasuwam na rowerku. Dam znać co wskażą pomiary. Trzymam kciuki za wszystkich zaczynających.

Gość gość
Dziewczyny, ja stosuję HL 12 dzień i są efekty:)) Z wagi spadło mi 2 kg. Na razie nie ćwiczę, nie jeżdżę na rowerku ale mam zamiar:) Głodna nie jestem, pilnuję jednak pięciu posiłków dziennie co trzy godziny. Stosuję tylko koktajl + błonnik. Nie mam żadnego aloesu czy herbatki. Pozdrawiam wszystkich!!!

Gość gośćmery
herbatka jest dobra zamiast kawy sa dwa smaki warto kupic bo sie tez dobrze pije i oczyszcza organizm

Gość gość
Ja stosowałam 3 miesiące.Tak rezultat byŁ 8 kilo mniej.Ale to jest drogi interes.I to bardzo. No tak Ronaldo może sobie pozwolić. Trzeba się bardzo trzymać w ryzach z jedzeniem.Ale jest skuteczne i zdrowe. Człowiek się bardzo dobrze czuje.

Gość gośćKarolina
hmm zgadzam się z Wami, pustoszy kieszeń, efekt jojo gwarantowany. Dodatkowo nabawiłam się zapalenia żołądka, wątroby, dwunastnicy i otrzewnej...niestety tego nie usłyszycie od "trenerów", którzy zachowują się jak sekta....odradzam serdecznie......tyle ile przeżyłam po tym jak go odstawiłam na pewno już nigdy się go nie napiję..nie życzę nikomu takich katuszy jakie przeżyłam.

Gość gośćGosiulka
Tu jest trochę ogólnych informacji no Herbalife, jakby ktoś chciał: http://opinieomlm.pl/firma-mlm/herbalife/ Ja też zamierzam odchudzać sie z Herbale , chciałabym schudnąć tak 5 - 7 kilogramów.

Gość gośćDota
Witam, ja też stosowałam HL. Piłam koktajl jeden raz dziennie(rano) + herbatkę spalającą tłuszcz. Starałam się wprowadzać zdrowe nawyki żywieniowe. Efekt 14 kilogramów w dół, który utrzymuje się do dziś (rok po zakończeniu kuracji).

Gość gość
Hej, ja biorę suplementy i czuje się o wiele lepiej :) Mają produkty różnych kategorii i zamierzam wytestować wszystkie :) Same zobaczcie http://stylzycia.sklep.pl/ :)

Gość Olala900
Ja stosowałam metodę gwiazd Hollywood, czyli kapsułki z chilli, wybrałam Habaicynę, bo to pierwsze na które trafiłam w Internecie, a że cena była spoko, a ja chciałam jak najszybciej przekonać się na własnej skórze, czy to faktycznie działa, to stwierdziłam, że kupię i to był strzał w 10-tkę :D

Gość gość
Ja osobiście stosuję aptekapodsmokiem.pl/blonnik-jablkowy-150-g.html. Bardzo dobrze działa.

Gość pyrciaa
ja jestem mega zadowolona, schudłam 10kg, piję koktajl f1 plus błonnik i zioła i multiwitaminy, chcę jeszcze zrzucić 10kg, piję koktajl 2 razy dziennie, no i ćwiczę, staram się, jak mam czas ;) kupuję na herbalni.pl

Gość pyrciaa123
ja jestem mega zadowolona, schudłam 10kg, piję koktajl f1 plus błonnik i zioła i multiwitaminy, chcę jeszcze zrzucić 10kg, piję koktajl 2 razy dziennie, no i ćwiczę, staram się, jak mam czas ;) kupuję na herbalni.pl

Gość gość
Przeczytałem wszystkie posty - jest kilku pseudo znawców którzy mówią że moja znajoma albo mój znajomy to i tamto i w ogóle jest to do kitu - albo inni geniusze że schudnie ci tylko portfel. Moje przemyślenia są takie - jak to u nas w Polsce bywa jest mnóstwo znawców na wszelakie tematy - od razu czuć takiego przygłupa po tekstach. Ja opieram się tylko na opiniach osób które to stosowały. Jestem z reguły niedowiarkiem i zakładam że jakiś procent to osoby związane z marką herba life. Ale mimo wszystko zdrowie i dobre samopoczucie warte jest spróbowania. Biorąc wszystkie czynniki za i przeciw wcale nie wydaje się to drogie. Psychika ludzka czyni cuda - jak dobrze jest nam z samym sobą to otwierają się nowe możliwości.