Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggaaaa

czy ktos stosowal herbalife?? dziala?

Polecane posty

Gość gość
Hej! Słuchajcie, bardzo zależy mi na wypróbowaniu serii sportowej z herbalife, natomiast jest ona bardzo, ale to bardzo droga. Nie które produkty nawet po 200-400zł w regularnych cenach... Dlatego szukam chętne osoby, które chciałyby kupić ode mnie produkty. Jestem niezależną dystrybutorką od 2 tygodni, początkowy rabat jaki mam to 25%, jeśli uda mi się zebrać odpowiednią ilość osób (a mam już kilka znajomych i z rodziny, ale to ciągle za mało), to mogłabym mieć w następnym miesiącu rabat 35%. Jeśli którejś/któremuś z Was odpowiadałyby moje ceny to proszę o kontakt (w pierwszym zamówieniu 25%, a później 35%, nie wiem czy to będzie już w następnym miesiącu czy za dwa miesiące, wszystko w zależności od tego kiedy uzbieram odpowiednią ilość punktów. Jakby się udało mieć jeszcze większy rabat w następnych miesiącach, to mogę obiecać, że będę sprzedawać po takim rabacie jaki będę miała, jeśli ktoś się zdecyduje na dłuższą współpracę. Nie zależy mi na pieniądzach, nie będę ludziom wciskać koktajlu za 170zł, skoro mam go za 140zł... ale proszę Was o pomoc, może któraś z Was jest nie zdecydowana a może ma po 100% cenach. Poza tym studiuję dietetykę, jestem szkolona w zakresie produktów herbalife i mam stałą pomoc Trenerów z Herbalife, więc mogę pomóc z dopasowaniem produktów i diety. A może któraś z Was próbowała serię sportową lub ma kogoś ze znajomych i wypowie się czy warto? Jak coś to mogę zamówić każdy produkt, kosmetyki też (fajny jest peeling i maseczka, próbowałam na warsztatach) Co do moich efektów, na razie stosuję koktajl (+ 15 razy byłam w klubie, a tam miałam aloes, herbatkę i koktajl). Chce przytyć, ale już widzę poprawę przy mojej cerze trądzikowej, wydaje mi się, że w tak dobrym staniu nie była dawno, nawet po oczyszczaniu u kosmetyczki nie była tak gładka). Mam nadzieję, że nie odbierzecie, tego postu źle... Jest ktoś zainteresowany?

Gość gość
:) Mam dla Was propozycję :):)

Gość gość mario
Stosowalam to diete juz wczesniej.byly efekty jest droga ale.warto terez znow wrucilam po dwuch ciazach zostalo i warto wziasc sie za.siebie duzo ruchu jest przy dwujce dzieci wiec dodaktowy sport mamy w parku gdy mala.boega bardzo polecam

Gość gość
Ja kiedyś zastosowałam 3 msc, dopóki jadłam było ok ale jak przestałam wszystkie kg powróciły z podwójną siłą

Gość gość
Herbalife to firma sprawdzona od wielu lat na rynku amerykańskim. W Europie mniej popularna, lecz jak najbardziej zasługująca na uwagę. W swojej ofercie posiadają koktajle, preparaty i kompozycje, które pomagają w walce z nadwagą, przybraniem wagi, bądź utrzymaniem jej. Więcej na ten temat przeczytacie tutaj: http://sklepdamka.pl/czym-zajmuje-sie-herbalife/

Gość gość
Czy herbalife działa.? A czy woda jest nam potrzebna do życia. Skoro już zmusiłam sie do napisania jakiegoś koma w necie to powiem że będąc jeszcze 8 letnim dzieckiem tymi produktami zajmowała się moja mama ze wspaniałymi wynikami bardzo długo. Produkty nie są tylko na zrzucenie wagi jak czytam w internecie. Te produkty to jest sposób na zdrowe odżywianie w zależności jak stosujesz uzyskujesz pożądane efekty. Posiadają one wszystkie potrzebne witaminy i minerały i wszystkie inne składniki potrzebne organizmowi.W chwili obecnej wróciłam do Herbalife bo mam problemy z nadwagą a produkty nie są tanie i osłabiają kieszeń ale są wspaniałe.

Gość gość
Stosowałam Herbalife. Schudłam dobre 20 kg, ale trwało to ponad pół roku. Używałam koktajl, białko ,błonnik, fiberbond, NRG, Thermocomplete. Jadłam normalnie. Przytyłam jakieś 5 lat później. Z własnej głupoty. Objadalam się, bo czułam się bezpieczna... Ale Herbalifu już nie jadłam. Żołądek sobie rozepchałam i w efekcie po 10 latach wróciłam do wagi sprzed Herbalife. Jednak nigdy jej nie przekroczyłam. Nie było żadnego efektu jo-jo. Obecnie mam problem z tarczycą ( miałam już przed kuracją) i myślę nad powrotem do Herbalife. Po tamtej kuracji miałam spokój nie tylko z wagą, ale i z tarczycą. Produkty są drogie, ale rewelacyjnie skuteczne.