Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perolcia *

Kocham koniki ***

Polecane posty

Gość Perolcia *

Hej wszystkim mam nadzieje że wpadnie tu wiele osób które kochają koniki i które oczywiście mają z nimi coś wspólnego.... Ja mam na imię Marzena i jeżdżę już bardzo długo konno na wyścigach konnych w warszawie....ale bez obawy nie jestem snobką.... Kocham konie bo to cudowne zwierzęta....niektórzy uważają że pies to najlepszy przyjaciel człowieka to na pewno prawda ale moimi najlepszymi przyjaciółmi są moje kochane konisie...... Zapraszam wszystkich koniarzy na odwiedziny i notki na tym forum..które założyłam dla dziewczynek i chłopców oczywiście z grona....

Gość Perolcia *
U mnie tu na wyścigach jest trochę źle że rano trzeba do stajni wstawać tak o 5 .....jak jest u was??

Gość to idz spac bo nie wstaniesz
!

Gość Perolcia*
Heh jak masz pisać ty takie bzdury to sam/a idź spać bo szkoda klawiatury dla ciebie..... To forum jest la normalnych ludzi....

Gość no to idz spac
hehe ale jakos nikt ci sie od 3 dni nie wpisal koniki hehehe

Gość Perolcia*
Przykro mi że nikt kto inteesuje się końmi tu nie pisze....tylko taki ktoś "to idź spać" hamidło.... nie potrafi wspomóc człowieka....

CZeść Perolcia:) ja też dość długo jeździłam i strasznie mi brakuje i koni i stajni i wogóle:) Teraz mam córunię i nie mam za bardzo jej z kim zostawić choć na godzinkę, bo są ważniejsze sprawy niż hmmm moje fanaberie:( (to dla rodziny) a mi się śnią galopy po nocach:) ja byłam bardziej ukierunkowana na ujeżdżenie, cos czuję że sobie tu nie pogadamy bo chyba tylko my dwie sie końmi interesujemy

Gość Perolcia*
Cieszę się że ktoś w końcu tu napisał....przynajmniej nie jestem sama... Dziś wstawiłam ten link na bloga to może jeszcze ktoś przyjdzie... jak chcesz to wpadnij www.elka-koffa-konie.blog.onet.pl Widzę że mamy takie same sny bo mi też się po nocach galopy i ogólnie konie śnią, jak skacze, jak sie ścigam itd Moja mama mówi że juz bzika od tych koni dostałam.... hihi....

Gość to idz spac
chamidlo nie hamidlo. haahahaha ja cie nie obrazam ja stwierdzam fakt.

Gość to idz spac
moze po prostu zmien dzial na forum. i to bylo wsparcie nie zlosliwosc.

Gość to byl wyzszy stopien zlosliwo
sci.

Gość to idz spac
wroc! poprawiam sie. sprawdzilam nie ma odpowiedniego dzialu. to nie wiem. moze to po prostu nie jest to forum, a moze dziewczyna nie ma szczescia i nie trafia na ludzi o podobnych zainteresowaniach. tylko na mnie;) obiecuje ze juz nie bede.:)

Gość Perolcia*
Jak już nie będziesz to proszę zmień nick bo odraża

Gość to idz spac
nie moge. wtedy nie bedziesz wiedziala ze to ja. i jak ktos inny cie bedzoe obrazal to mnie to przypiszesz. a tak sie moge zrehabilitowac. i wogole to ja nic do ciebie nie mam, do koni tez nie. zartowalam sobie. dobra przyznaje ze niezbyt inteligentnie. przepraszam. :)

Gość Perolcia*
Spoko nie ma za co ale jednak zmień nick i powiedz po prostu że to ty bo "to idź spać" nie brzmi przyjemnie...." Cieszę się ż czasem chociaż ty tu zaglądasz :) Buziak dla ciebie;*;*

Gość to ja to jaaaaa
:)

Gość Perolcia
Hi... co nic nnie piszesz??

\" jeżdżę już bardzo długo konno na wyścigach konnych w warszawie....ale bez obawy nie jestem snobką.... \" buahahahahahhahahahahah :D:D:D:D:D:D 14-latka jeżdząca bardzo długo na wyścigach konnych :D:D:D:D:D:D

Gość rykuykio
mirinda, nie daj się zrob ią z ciebie kuchtę musisz mieć swoje obszary, inaczej będziesz nieszczęśliwa raz w tygodniu, w weekend, to chyba maż może popilnowac dziecka, co ? nawet jesli tak dzień w dzień pracuje do nocy

Gość Jurong
Wiesz na 14 lat jezdze 12.... to dlugo jak na wiek... JEDZO Co prawda nie samodzielnie jezdzilam jak milam dwa latka ale jak mialam 4 juz sama a to sukces, bo zadne male dziecko (cztero letnie) nie zostaloby same puszczone na koniu WYSCIGOWYM PA JEDZO!! Miranda rykuyko ma racje powinnas walczyc o swoje, a jak bys z mezem o tym pogadala napewno by sie zgodzil....

Gość Luinel
Wiesz kochanie że ja nie mam pojęcia o konikach... są cudne i mni esię zawsze kojażą z wolnością... wolnoscią której mnie brakuje... ale coś popipszę i n atym forum... może się czegoś nauczę... kocham cie Perolciu :*:*:*:*