Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upaupaupaa

Jak zareagowali wasi rodzice gdy dowiedzieli sie ze uprawiacie juz seks?

Polecane posty

Gość upaupaupaa

ciekawa jestem, bo u mnie niestety nie bylo dobrze...moi rodzice sa b. konserwatywni i staroswieccy, uwazaja ze najlepsza metoda antykoncepcji jest wstrzemiezliwosc. poza tym teksty ze pierwszy chlopak, znamy sie dopiero rok i ja juz chce uprawiac z nim seks, ze on mnie wykorzystuje etc :D puszczam to mimo uszu, ale boli mnie ze wlasni rodzice tak mowia. niestety nic na to nie poradze, musze dac im czas... jakie byly wasze, a raczej waszych rodzicow wrazenia ;)

Gość nomen omen
przeprosili że weszli bez pukania i wyszli z pokoju

Gość upaupaupaa
Jestem juz w 1 gimnazjum wiec nie jestem jakas tam malolata, czemu moi rodzice nie potrafia sie pogodzic z tym ze jestem juz kobieta

Gość upaupaupaa
moja mama by nigdy tego nie zapropnowala, uzywamy z chlopakiem prezerwatyw

Gość 556
a ja wygrałem życie - to tak, jak u mnie :( samo znalezienie kobiety, to byloby dla nich zdziwienie

Gość upaupaupaa
nie podszywaczu, mam 22 lata i nigdy rodzicow nie wtajemniczalam w takie rzeczy, nie mam z nimi az tak dobrego kontaktu. no ale w koncu przy jakiejs rozmowie wyszlo ze chce jechac z chlopakiem na wakacje no i zaczela sie glupia dyskusja w ktorej ja wyszlam na ta ktora nie ma pojecia o antykoncepcji no i ta ktora chlopak na 100% wykorzysta :D ehh ci rodzice...

Gość mistrz z finwe
nie wiesz że seks to grzech? Nie uczyli cię że to bezbożne bez ślubu? A i wtedy tylko i wyłącznie by spłodzić potomka? A jeszcze większym bluźnierstwem to używanie gumek? Uważaj zanim skażesz się na piekielne ognie.

Gość upaupaupaa
A czy to cos złego, my sie kochamy nie rozumiesz tego, moj chlopak nie skonczyl szkoly ale pracuje, ma swoja kase, nie wiem czemu moi rodzice go nie lubia, owszem mial konflikt z policja ale to juz przeszlosc...jak tylko skoncze 16 lat to sie do niego wyprowadze. On mieszka w malym pokoju przy stolarni gdzie pracuje i ja moge tam mieszkac razem z nim, ale narazie rodzice nie chca o tym slyszec :(

Gość upaupaupaa
Ale czemu piszesz na moim nicku co? to ty masz tyle lat i jeszcze nic, nie wiesz co tracisz, zreszta najlepiej jest dopiero z 3 partnerem i to prawda!!!

Gość
matka się przejęła i mnie przytuliła (to trochę skomplikowane, nie będę się zwierzać jak się dowiedziała ;) ) ale na tabletki dawała mi kasę już 3 miesiące wcześniej, właściwie wiedziała, że mam zamiar... co do ojca to nie wiem :P

Gość upaupaupaa
no nie mozna, same bydlo, a to bedzie twoj pierwszy raz?

no wlasnie moja mama tez w sumie spoko, bo juz na 1 roku studiow mi powiedziala zebym poszla do gina po tabletki, ale jakos temat ucichl bo nikogo nie mialam. no a teraz mam i ojciec sie do tego wlaczyl, porazka :D kocham ich i musze to przebolec jakos, oni zreszta tez ;)

nie, nie pierwszy, ja juz seks uprawiam od dawna z moim facetem ale dopiero teraz wyszla sprawa \"na jaw\", tzn wyjazd wspolny, no i wiadomo co sie na takich wyjazdach robi ;)

Gość moi mysleli ze
sypiam z facetem ktorego znalam miesiac. a wcale z nim nie sypialam! mama kazala sie zabezpieczac! mialam wtedy 19 lat i bylam dziewica. zaczelam sypiac z facetem jak mialam 25 lat!!!!!!!!!!!!! po roku znajomosci. rodzice juz nic nie mowili, ale napewno mysleli, ze przed nim mialam conajmniej dwoch... :P

Gość
mój ojciec sam nas zawozi pod namiot w góry XD nie wierzę, żeby nie wiedział co my robimy, ale trzyma fason :P

Gość Kto nie może spać
Ja mojej mamie sama się przyznałam, ale jestem z chłopakiem juz 3,5 roku, więc nie była taka zdegustowana :D A zaczelismy po roku bycia razem :) to moj pierwszy i jedyny ukochany ciapciak :P

Gość
najbardziej mnie dziwi to, że zaraz po tym jak matka się dowiedziała, mogłam z nią rozmawiać o pozycjach itp, a już rok później to ani słowem nie mogę się odezwać, bo ją to drażni. i zawsze mówi \"wolałabym żebyś tego nie robiła\" i jeszcze hasła \"mam nadzieję, że nie jesteś w ciąży\", chociaż sama mi daje kasę na tabletki :/ zupełnie tego nie rozumiem aha mam 23 lata, nie jestem w liceum XD

Gość Kto nie może spać
:D No co, mój ciapciaczek :P

Gość miss batman
wielbicielu 🖐️ :D dawno Cie nie widzialam ;) p.s. jest co oblewac :P

Gość Kto nie może spać
Ja mam 21, moja mam sie w to nie wtraca, a jakby miala ze mna o pozycjach rozmawiac to chyba po wódce hehehe

Gość jestem_zalosna___
moi padliby ze smiechu, ze mialam z kim

Gość Kto nie może spać
nie mów tak. Kazdy jest czlowiekiem, i znajdzie swoją połówke :D a nawiasem mówiąc potwór nie potwór byle otwór ups, nie bierz do siebie :D