Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikika

kolczyk w nosie

Polecane posty

normalnie patrza - ważne co masz w głowie!!Ja miałam juz kolczyk w liceum,zdawałam w nim mature,potem egzamin na studia,wszystkie egzaminy w ciagu 5 lat studiów,no i na obronie tydzień temu tez miałam kolczyk.obroniłam się na 5,więc pewnie komisja egzaminacyjna nawet nie zwróciła na niego uwage.Tatuaz tez mam na ramieniu,tez od liceum (18 lat) i tak samo nikt nie zwracał uwagi.

a co to dziurki,to tio chyba jest różnie..widzisz u mnie nawet malutkiego śladu nie ma.ale przecież ta dziurka jest taka malutka,ze nawet jak nie masz kolczyka to nie widać...

Gość Kolczykowa___
wiecie co....ja nigdy nie wyciągałam kolczyka czy to egzaminy, obrona dyplomu czy cokolwiek innego ważnego. Zawsze zdałam bardzo dobrze:) Raz na rozmowie kwalifikacyjnej kolesiowi sie nie spodobał ten kolczyk i powiedział, żebym wyciągneła go jak przyjdę na drugą rozmowę...rozwaliło mnie to kompletnie!!

Gość Ja Ewka
Kolczyk mam ponad poltorej roku.Nie wyjelabym go za nic w swiecie.Ale nie powiem,ze latwo bylo.Mialam przekluwane dziurke 2 razy,poniewaz drugiego dnia w nocy kolczyk mi wypadl i rano juz nie bylo o czym gadac,zeby dalo rade wsadzic go z powrotem.Spotykalam sie z roznymi opiniami,mnie osobiscie bolalo.Ale slyszalam,ze nie robi sie pistoletem,bo o wiele dluzej sie goi.Powinno robic sie igla. Kolczyk to super rzecz i jestem z niego dumna,ale do tej pory nie moge go wyjmowac na dluzej niz 10 minut,bo potem juz mam male problemy z wlozeniem.A mam go juz poltorej roku.Ale mimo wszystko mysle nad kolczykiem w brodzie ;)

kolczykowa -------> jak ja szukałam pracy to tez się zastanwiałam, czy może niektórym to przeszkadza ale nie wyjmowałam no bo tak naprawde to częśc mnie i odrzucanie kandydatki do pracy tylko z powodu kolczyka w nosie byloby totalną głupotą i nie chciałabym z takimi ludźmi pracować w moejej obecnej pracy szefowa ma w języku więc light!