Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez kobiety bez milosci

Od 3 minut mam 22 lata i czuje sie jak smiec

Polecane posty

Gość Rossi Barboa
nie masz tylko przyszly maz*

nie robi, choć jest ekonomista i nie bawi go lingwistyka :) a ja lubię mężczyzn oczytanych :) i on taki jest :)

Gość Rossi Barboa
spa_cja zonk :( "... samochod, ktory nie posiada ..." jest poprawnie. A wszelkie odmiany "nieposiadajacy", "nie posiadajacy" kalecza tylko jezyk polski, przy czym czesciej spotyka sie pisownie laczna, tzn. "nieposiadajacy".

Gość Rossi Barboa
A jesli mezczyzna czyta na co dzien Playboya, CKM, Bravo Girl, Bravo normal, Popcorn, Corn Flakes ... to pewnie tez jest oczytany :o

w kontekście tak.....myślałam, że pytasz o \"nie posiadajacy\" i \"nieposiadający\" abstrahując od treści

Gość Rossi Barboa
spa_cja abstrahujac jest poprawnie :(

Gość Rossi Barboa
Heh ... juz wiemy o co chodzi ;)

Gość Rossi Barboa
Stanczyk abstra h ujac jak juz :P

e tam 🖐️ jak jesteś tylko nie atrakcyjny ale masz "otwart" charakter to nie jest aż tak źle... jak byś był: nie atrakcyjny, niski, nieśmiały, małomówny, nieciekawy, bez zainteresowań, bez szans na kasę, bez znajomych, bez doświadczań... to by dopiero była tragedia

Gość jestem_zalosna___
racja, brzydcy ludzie sa skazani na samotnosc. w zyciu obowiazuja prawa dzungli, wygrywaja najlepiej przystosowani :(

Gość Rossi Barboa
spa_cja 1. nie atrakcyjny 2. nieatrakcyjny by pomoc osobie, ktora wygrala zycie.

wielu, wielu ludzi robi błędy.....ja nie mam czasem sily poprawiać, a czasem są ważniejsze rzeczy :) a propos \"nie posiadający\" wpisuje sie tak w kontekst, jak \"ubierać spódnicę\';)

stańczyku, co z Tobą? dlaczego tak wielu ludzi tutaj Cię nie lubi?.....Bo ja wiem, dlaczego mnie nie lubia.....ale Ciebie?

Gość Rossi Barboa
spa_cja to pewnie w zwiazku z walka z wulgaryzmami stosuja jakis patent, ktory, jak widac, jest niezbyt efektywny. Zapewne tylko stracisz zauwazajac wady innych ludzi. Aczkolwiek jest maly, pozytywny, aspekt tej kwestii ... dzieki temu bedziesz w stanie lepiej przeprowadzac segregacje ludzi :)